fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Uutiset
  • Luo omia Super Mario -maailmoja Super Mario Maker 2 -pelissä

Luo omia Super Mario -maailmoja Super Mario Maker 2 -pelissä

Uusi ja ilmainen päivitys lisää Super Mario Maker 2 -peliin uuden World Maker Mode -pelitilan sekä muuta uutta sisältöä keskiviikkona 22. huhtikuuta.

World Maker mode -pelitilassa voit luoda useita erilaisia kenttiä ja yhdistää ne, jolloin niistä muodostuu kokonainen maailma kartalla. Voit luoda yhteensä kahdeksan maailmaa ja 40 kenttää. Näin voit luoda oman Super Mario -pelin, jonka voit jakaa muiden pelaajien kanssa, joilla on Super Mario Maker 2.

Tämän lisäksi päivitys tuo peliin Koopaling-hahmot: Lemmy, Wendy, Morton, Larry, Iggy, Ludwig ja Roy. Voit lisätä nämä hahmot päävastustajiksi luomiisi kenttiin. Muita päivityksen sisältämiä hahmoja ovat Phanto ja Mechakoopat.

Kenttiin tulee myös useita power-up -esineitä ja rakennusosia. Tällaisia ovat muun muassa SMB2 Mushroom, joka muuttaa Marion ja hänen ystävänsä Super Mario Bros. 2 -pelin hahmoiksi, ja Super Mario Bros. 3 -pelistä tuttu Frog Suit, jonka avulla Mario voi uida helposti. Päivitys sisältää myös Power Balloonin Super Mario World -pelistä, Super Acornin New Super Mario Bros. U -pelistä sekä Boomerang Flowerin Super Mario 3D World -pelistä.