fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Uutiset
  • Tärkeää tietoa Nintendo Account -tileistä

Tärkeää tietoa Nintendo Account -tileistä

Ohessa päivitys liittyen viimeaikaisiin tapauksiin, joissa joidenkin käyttäjien Nintendo Account -tileihin on päästy käsiksi luvattomasti.

Tutkiessamme tätä asiaa edelleen haluamme vakuuttaa kaikille käyttäjille, että tällä hetkellä ei ole näyttöä siitä, että Nintendon tietokantoihin, palvelimiin tai palveluihin olisi päästy käsiksi.

Yhtenä toimenpiteenä meneillään olevassa tutkimuksessa olemme poistaneet mahdollisuuden käyttää Nintendo Network ID:tä Nintendo Account -tilille kirjautumisessa. Kaikki muut vaihtoehdot kirjautua Nintendo Account -tilille ovat edelleen käytettävissä.

Lisävarotoimenpiteenä otamme pian yhteyttä käyttäjiin Nintendo Network ID:n ja Nintendo Account -tilin salasanojen nollaamisesta, jos meillä on syytä uskoa rikkomuksen tapahtuneen.

Lisäksi suosittelemme vahvasti käyttäjiä aktivoimaan kaksivaiheisen tunnistautumisen Nintendo Account -tililleen.

Jos joku käyttäjä havaitsee luvatonta toimintaa tiliinsä liittyen, kehotamme heitä käymään läpi vaiheet, jotka on kuvattu Nintendo Account -tilin palautusprosessia käsittelevässä artikkelissa.

Tutkimuksen aikana, jotta voimme estää mahdolliset uudet luvattomat kirjautumisyritykset, emme paljasta lisätietoja näissä rikkomuksissa käytetyistä menetelmistä.

Pahoittelemme tästä aiheutuneita mahdollisia haittoja ja huolenaiheita ja jatkamme työtämme käyttäjien tietojen turvallisuuden turvaamiseksi.