fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Uutiset
  • Splatoon 2:n demoversio ladattavissa 30. huhtikuuta - 6. toukokuuta

Splatoon 2:n demoversio ladattavissa 30. huhtikuuta - 6. toukokuuta

Jo yli 9 miljoonaa Splatoon-pelaajaa ympäri maailmaa on osallistunut Turf War -otteluihin ja Splatfest-tapahtumiin Nintendo Switchin Splatoon 2 -pelissä. Jos olet missannut nämä mahdollisuudet, koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa!

Splatoon 2 Special Demo 2020 on ladattavissa Nintendo eShopista huomenna 30. huhtikuuta klo 13:00 Suomen aikaa. Lataa demoversio, pelaa ystäviesi kanssa ja katso sopiiko tämä peli sinulle. Jos haluat ostaa pelin myöhemmin, voit siirtää etenemisesi pelin kokoversioon.

Demoversiossa voit kokeilla monia asioita pelissä kuten moninpelattavia 4-on-4 Turf War -otteluita verkossa muiden pelaajien kanssa. Myös Ranked Battle -taistelut ja Salmon Run co-op ovat valittavana. Voit myös aktivoida ilmaisen seitsemän päivän Nintendo Switch Online -tilauksen. Vieraile Nintendo eShopissa Nintendo Switch -konsolillasi ja valitse sitten Nintendo Switch Online aktivoidaksesi sen.

Voimme myös paljastaa, että Splatoon 2 -peliin on tulossa uusi Mayo vs. Ketchup Splatfest! Tämä tapahtuma alkaa lauantaina 23. toukokuuta ja se kestää myös koko sunnuntaipäivän 24. toukokuuta. Team Mayo voitti viime kerralla, joten tulee olemaan mielenkiintoista nähdä, kumpi voittaa tällä kertaa.

Splatoon 2