fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Uutiset
  • Tärkeimmät asiat, jotka kannattaa huomioida, kun pelaa Animal Crossing: New Horizons -peliä ystävien kanssa

Tärkeimmät asiat, jotka kannattaa huomioida, kun pelaa Animal Crossing: New Horizons -peliä ystävien kanssa

Animal Crossing: New Horizons -pelissä on paljon hauskaa tekemistä ja se on lähes aina hauskempaa tehdä ystävien kanssa! Riippumatta siitä, vierailetko jonkun toisen saarella vai kutsutko heidät vierailemaan omalle saarellesi, voitte tehdä monia asioita yhdessä. Näillä vinkeillä pääset alkuun!

Joten, miten moninpeli toimii?

CI NSwitch AnimalCrossingNewHorizons MysteryTour image950w

Se on helppoa!  Mene saaresi lentokentälle ja keskustele Orvillen kanssa aloittaaksesi. Jos olet isäntä, valitse "I want visitors" tai, jos haluat vierailla ystävän saarella, valitse "I wanna fly!" sen sijaan. Orville esittää muutamia kysymyksiä ja sitten voit matkustaa!

Yhdistäminen muihin pelaajiin verkossa edellyttää Nintendo Switch Online -jäsenyyttä. Voit myös pelata paikallisen langattoman verkon kautta lähelläsi olevien ihmisten kanssa. Jopa kahdeksan henkilöä voi olla yhdessä samalla saarella samanaikaisesti.

Hauskaa tekemistä ystävien kanssa!

Olet saapunut ystäväsi saarelle... mutta mitä seuraavaksi? Jos et keksi mitään tekemistä yhdessä, ohessa muutamia asioita, joilla pääset alkuun:

Vaihda esineitä - Kaikki rakastavat lahjoja! Ota mukaasi ylimääräisiä huonekaluja, vaatteita, kukkia, fossiileja tai DIY-reseptejä joko vaihtaaksesi tai lahjoittaaksesi niitä. Älä unohda, että oman saaresi alkuperäinen hedelmä on aina hieno lahja henkilölle,  jolla ei vielä ole kyseistä hedelmää, tai että voit myydä hedelmän ystäväsi Nooks Cranny -kaupassa saadaksesi enemmän Bellsejä kuin omalla saarellasi.

CI NSwitch AnimalCrossingNewHorizons Residents image950w

Keskustele asukkaiden kanssa - Tutustu ystäväsi saaren asukkaisiin ja ystävysty heidän kanssa. Jos näet savupiipusta nousevan savua, se tarkoittaa, että joku on sisällä. Jos keskustelet heidän kanssaan, kun he tekevät jotain, voit myös saada DIY-reseptin!

CI NSwitch AnimalCrossingNewHorizons Shopping image950w

Lähde ostoksille - Vieraile Nooks Cranny- ja Able Sisters -kaupoissa muiden pelaajien saarilla, koska niillä on usein erilaisia esineitä myytävänä (ja myös eri värivaihtoehtoja!). Jos Kicks, Leif tai Redd vierailee ystäväsi saarella, voit myös tarkistaa heidän myymänsä tavarat.

CI NSwitch AnimalCrossingNewHorizons Event image950w

Järjestä omia tapahtumia saarellasi - Haluatko järjestää syntymäpäiväjuhlat? Muotinäytöksen? Mukavan illan leirintäalueella? Tee niin! Koristele saarta, kutsu ystäviäsi vierailulle, järjestä kilpailuja ja kaikkea muuta hauskaa.

Kilpailuja – Järjestä aarteenetsintää, rakenna labyrintti tai esterata. Käytä Timer-esinettä nähdäksesi, kuka pyydystää eniten kaloja tai hyönteisiä esimerkiksi kolmessa minuutissa. Leiki piilosta, hippaa tai keksi monia muita asioita, joissa voit kilpailla ystäviesi kanssa.

CI NSwitch AnimalCrossingNewHorizons Stargazing image950w

Etsi ainutlaatuisia vierailijoita - Jos CJ isännöi kalastuskilpailua tai jos Flick järjestää hyönteiskilpailun, voit osallistua näihin tapahtumiin muiden kanssa. Tapaa myös Daisy Mae joka sunnuntaiaamu ystäväsi saarella, jolla on alhainen hinta turnipseilla ja sitten, kun sinun tai ystäväsi Nook's Cranny -kaupassa on korkea hinta turnipsella, voitte tavata toisenne siellä ja myydä turnipsit parhaaseen hintaan. Kannattaa pitää yhteyttä Animal Crossing -ystäviin!

Tarkkaile tähtitaivasta yhdessä - Jos Celeste on saarellasi yöllä, kutsu ystäväsi vierailulle ja tarkkailkaa tähtiä! Sen lisäksi, että voit saada DIY-reseptin puhumalla hänen kanssa, kaikki voivat katsoa tähdenlentoja. Jos haluat toivoa jotain, kun näet tähdenlennon, varmista että et kanna mitään esinettä, kallista kameraa ylöspäin ja paina sitten A-painiketta, kun näet tähdenlennon taivaalla. Tarkista saaresi ranta seuraavana päivänä löytääksesi harvinaisia tähtipalasia!

NSwitch AnimalCrossingNewHorizons Islandlife NookPhone Char Left

Ryhdy parhaiksi ystäviksi (Best Friends) – Voit käyttää Best Friends -sovellusta NookPhone-puhelimellasi lisätäksesi Best Friends -listaan ihmisiä, joiden kanssa pelaat. Sitten he voivat käyttää työkaluja kuten kirveitä ja lapioita saarellasi. Voit myös nähdä, kun he ovat online-tilassa, lähettää viestejä heille ja ostaa lahjoja heille, jolloin ne toimitetaan suoraan heille Nook Shoppingin kautta.

Kuinka minun pitäisi käyttäytyä jonkun toisen saarella?

Muista olla kohtelias ja mukava! Pyydä lupa ennen kuin teet mitään, mikä muuttaa asioita muiden saarilla: Älä kaada muiden puita tai kerää arvokkaita esineitä kysymättä ensin lupaa. Yritä myös olla astumatta kukkien päälle!