fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Uutiset
  • Xenoblade Chronicles: Definitive Edition nyt saatavilla Nintendo Switchille!

Xenoblade Chronicles: Definitive Edition nyt saatavilla Nintendo Switchille!

Xenoblade Chronicles: Definitive Edition -pelissä lähdet Shulk-sankarin kanssa taistelemaan tulevaisuuden puolesta. Aloita eeppinen roolipeliseikkailu läpi värikkään, avoimen maailman, joka on täynnä hirviöitä, reaaliaikaisia taisteluita ja koe pelin kiehtova tarina.

Xenoblade Chronicles: Definitive Edition tuo kriitikoiden arvostaman Xenoblade Chronicles -roolipelisarjan ensimmäisen pelin Nintendo Switchille sisältäen useita päivityksiä, lisäyksiä ja parannuksia, mukaan lukien uuden, suuren Future Connected -lisätarinan. Tämä epilogi tapahtuu vuosi päätarinan tapahtumien jälkeen. Tämä uusi tarina on pelattavissa heti alusta lähtien ja sen voi kokea milloin tahansa.

Voit tutkia Bioniksen ja Mechoniksen laajaa maailmaa päivitetyillä maisemilla, uusilla hahmomalleilla, remasteroiduilla musiikeilla, uusilla Time Attack -otteluilla, uusilla Casual- ja Expert-ominaisuuksilla, Event Theaterilla, jossa voit katsoa avattuja välivideoita, ja päivitetyillä pelivalikoilla. Löydä jättimäisiä ympäristöjä täynnä salaisuuksia, kohtaa monimutkaisia hahmoja jännittävissä tehtävissä tässä unohtumattomassa RPG-elämyksessä!

XENOBLADE CHRONICLES: DEFINITIVE EDITION