fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Uutiset
  • Sukella Animal Crossing: New Horizons -pelissä

Sukella Animal Crossing: New Horizons -pelissä

Animal Crossing: New Horizons -peliin on tulossa useita uusia ilmaisia päivityksiä. Ensimmäinen päivitys julkaistaan 3. heinäkuuta.

Pian pelaajat voivat pulahtaa veteen omilla paratiisisaarillaan. Sarja uusia, ilmaisia päivityksiä on nimittäin tulossa Nintendo Switchin Animal Crossing: New Horizons -peliin. Päivitykset lisäävät peliin uusia ominaisuuksia, kuten mahdollisuuden uida ja sukeltaa merieläimiä sekä useita uusia esineitä, kuten merenneito-teemaisia huonekaluja. Nämä uudet päivitykset julkaistaan kesällä ja myöhemmin tänä vuonna.

Kesäpäivitys, joka julkaistaan 3. heinäkuuta, sisältää:

  • Ui ja sukella – Hanki märkäpuku ja valmistaudu tutustumaan saaren merielämään. Uintimatkan aikana voit sukeltaa pinnan alle ja löytää erilaisia merieläimiä, jotka on mahdollista lahjoittaa museolle, missä Blathers on valmiina kertomaan hauskoja tosiasioita.
  • Pascalilla on jännittäviä reseptejä – Uidessaan pelaajat voivat tavata ystävällisen vierailijan Pascalin, joka näyttää pitävän todella paljon simpukoista. Jos pelaajat löytävät sellaisen sukeltaessaan, hän kysyy, voisiko hän saada sen. Kiitokseksi hän tarjoaa merenneito-teemaisia DIY-reseptejä.
  • Gulliver? – Ilmaisen päivityksen lataamisen jälkeen tuttu hahmo, jolla on hieman erilaiset vaatteet, saattaa ilmestyä rannalle. Kun pelaajat auttavat häntä, hän lähettää erityisen palkinnon osoittaakseen kiitollisuuttaan avusta.

Toinen kesäpäivitys on tarkoitus julkaista elokuun alussa.

Animal Crossing: New Horizons