fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Uutiset
  • Uusi kesäpäivitys Animal Crossing: New Horizons -peliin

Uusi kesäpäivitys Animal Crossing: New Horizons -peliin

Ilotulitusnäytökset, uneksimismahdollisuus ja muita uusia asioita nyt Animal Crossing: New Horizons -pelissä

Häikäisevän upeat värit kirkastavat yötaivaan paratiisisaaresi yläpuolella samalla, kun meren aallot osuvat rauhallisesti rantaan. Kesän loppu lähestyy ja sitä juhlitaan viikottaisilla ilotulitusnäytöksillä koko elokuun ajan. Toinen kesäpäivitys julkaistiin Animal Crossing: New Horizons -peliin 30. heinäkuuta Nintendo Switchillä.

Ohessa lyhyt yhteenveto siitä, mitä kaikkea uusi kesäpäivitys sisältää:

  • Fireworks Shows – Koe ilotulitusnäytökset joka sunnuntai elokuussa klo 19:00. Pelaajat voivat myös ostaa lippuja saadakseen erilaisia juhlaesineitä. Voit myös suunnitella omia ilotulitteita.
  • Dreaming – Pelaajat voivat nyt nukkua omassa sängyssään, jolloin he siirtyvät uuteen ja outoon unimaailmaan. Siellä he kohtaavat Lunan, joka voi auttaa pelaajia vierailemaan unissaan muiden pelaajien saarilla. Voit myös antaa muille pelaajille mahdollisuuden vierailla saarellasi heidän unissaan (tämä onnistuu jakamalla oman ainutlaatuisen "Dream Address" -osoitteen). Kaikki mikä tapahtuu unissa, jää uniin, eivätkä ne siirry saarellesi (tai muiden saarille), kun heräät.
  • Island backup and restoration service – Jos sinulla on Nintendo Switch Online -jäsenyys, voit nyt aktivoida uuden varmuuskopiointi-toiminnon. Tällöin kaikki tallennustiedot ladataan internetiin ja voit palauttaa saaresi uuteen konsoliin, jos konsolisi katoaa, vahingoittuu tai varastetaan, edellyttäen että olet ottanut saaren varmuuskopioinnin käyttöön. Huomioi, että tämä toiminto eroaa toiminnosta, jonka nimi on Save Data Cloud.

Seuraava päivitys julkaistaan myöhemmin tänä vuonna ja se on nimeltään Autumn Update.

Animal Crossing: New Horizons