fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Uutiset
  • 10 vinkkiä kaikille, jotka lähtevät origami-seikkailuun Paper Mario: The Origami King -pelissä!

10 vinkkiä kaikille, jotka lähtevät origami-seikkailuun Paper Mario: The Origami King -pelissä!

Paper Mario: The Origami King on nyt saatavilla Nintendo Switchille ja tehtävänäsi on pelastaa täysin uusi ja värikäs paperimaailma. Täältä löydät joitakin hyödyllisiä vinkkejä, joiden avulla onnistut varmasti.

Jos olet jumissa, voit pyytää apua Olivialta

NSwitch PaperMarioTheOrigamiKing OliviaHint UK image950w

Marion uusi matkakumppani Olivia on aivan yhtä innostunut kuin sinä tutkimaan tätä valtavaa paperimaailmaa! Kun painat X-painiketta milloin tahansa seikkailun aikana, hän antaa mielellään vihjeitä siitä, mitä sinun pitäisi tehdä tai mihin mennä seuraavaksi.

Etsi origameja ja pelasta Toadeja

Oletko nähnyt joitakin omituisuuksia origami-maailmassa? Lyö niitä vasarallasi! Löydät todennäköisesti loukkuun jääneen Toadin. Kun autat Toadeja, voit saada palkkioksi kolikoita, hyödyllisen esineen tai jonkin vihjeen.

Yllätä vihollisesi!

Yllätä vaeltelevat sotilaat ja muut viholliset lyömällä niitä vasaralla tai hyppäämällä niiden päälle. Tämä on tehokas tapa tehdä hieman lisävahinkoa ennen kuin taistelu alkaa.

Varusta itsesi aseilla

NSwitch PaperMarioTheOrigamiKing Weapons UK image950w

Varmista, että käytät kaikkia löytämiäsi uusia kenkiä ja vasaroita. Päävalikosta löydät "Weapons"-välilehden ja on erittäin tärkeää tarkkailla sitä. Nämä aseet hajoavat toistuvalla käytöllä, joten varmista, että sinulla on aina uudet aseet valmiina. Mutta älä pelkää, jos ne hajoavat, sillä sinulla on aina käytössä pelin alusta lähtien kengät ja vasara.

Älä unohda käyttää löytämiäsi tai ostamiasi esineitä

NSwitch PaperMarioTheOrigamiKing Accessories UK image950w

Onko sinulla hieman voimat vähissä taistelun aikana? Käytä sieniä parantaaksesi itsesi taistelussa. Voit käyttää myös hyökkäämiseen tarkoitettuja esineitä, kuten tuli- tai jääkukkia ja POW-laatikoita murtaaksesi vihollisesi puolustuksen.

Muut lisätarvikkeet

NSwitch PaperMarioTheOrigamiKing Accessories UK image950w

Voit myös kerätä lisätarvikkeita, jotka antavat erilaisia bonuksia, kun käytät niitä. Ne voivat esimerkiksi lisätä HP:tä (terveyspisteitä) taistelussa tai alentaa kaupoissa myytävien esineiden hintoja. Kun olet ostanut jonkin näistä muodikkaista esineistä, muista ottaa se käyttöön päävalikon "Accessories"-välilehdellä. Samaan aikaan käytettävien lisätarvikkeiden määrää on rajoitettu, joten valitse huolellisesti.

Aika on rahaa!

Aika menee joskus nopeasti, mutta onneksi voit käyttää kolikoita ostaaksesi lisää aikaa, kun tilanne muuttuu liian stressaavaksi ja hankalaksi. Löydät kolikoita kaikkialta tässä origami-maailmassa, joten muista käyttää niitä, kun tilanne vaatii.

Pyydä Toadeja piristämään sinua

Jos sinulla on hankaluuksia järjestää viholliset riviin taistelussa, voit pyytää apua yleisössä olevilta Toadeilta. Anna heille muutama kolikko, niin he kiiruhtavat auttamaan sinua hyökkäämällä vihollisten kimppuun, antamalla sinulla parantavan esineen, tai jopa ratkaisemalla pulman.

Vieraile Toad Townissa usein

NSwitch PaperMarioTheOrigamiKing ToadTown UK image950w

Kun pelastat yhä enemmän Toadeja, muista vierailla Toad Townissa nähdäksesi mitä uusia kauppoja ja mielenkiintoisia paikkoja on avattu hyvien tekojesi seurauksena! Tarkkaile viimeisimpiä Toad Town -päivityksiä tarkistamalla ilmoitukset "Info"-välilehdellä.

Tarkista Battle Lab

Vieraile myös Battle Labissa Toad Townissa, sillä siellä voit käydä harjoittelemassa hyökkäyksiäsi ja ajoitustasi, ratkaisemassa erityisiä pulmahaasteita ja jopa taistelemassa aiemmin voittamiasi päävihollisia vastaan! Kun olet selvittänyt tiettyjä asioita seikkailusi aikana, voit myös käydä noutamassa Battle Labista erikoisesineitä, jotka tekevät taisteluista hieman helpompia antamalla sinulle enemmän aikaa tai jopa tarjoamalla sinulle ratkaisun taistelun voittamiseksi.

Ja siinä se on! Nämä 10 vinkkiä auttavat sinua voittamaan King Ollyn.

Lisätietoja tästä pelistä löydät Paper Mario: The Origami King -pelisivulta. Seuraa meitä Facebookissa saadaksesi lisää vinkkejä ja viimeisimmät Nintendo-uutiset.