fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

 • Uutiset
 • Super Mario Bros. 35th Anniversary Direct

Super Mario Bros. 35th Anniversary Direct

Mario on todellakin edennyt pitkälle urallaan sen jälkeen, kun hän hyppäsi Goomban päälle maailmassa 1-1 ensimmäisessä Super Mario Bros. -pelissä. Nyt, 35 vuotta myöhemmin, hän on tähti useissa Nintendo Switchille julkaistuissa peleissä ja tekee yhteistyötä suurien tuotemerkkien, kuten LEGO, Kinder Joy ja Monopoly, kanssa. Lisäksi Splatoon 2 -peliin on tulossa Splatfest, jossa on Super Mario -teema.

Tänään julkaistussa uudessa videoesityksessä on lisätietoja useista peleistä, tuotteista ja tapahtumista peleissä, jotka kaikki saapuvat sopivasti Super Mario Brosin 35-vuotisjuhlia varten. Mukana on pelejä, jotka ovat uusia Nintendo Switchille, kuten Super Mario 3D All-Stars, kolmen Super Mario -pelin kokoelma: Super Mario 64, Super Mario Sunshine ja Super Mario Galaxy. Tämän lisäksi on myös Super Mario Bros. 35, online-peli, jossa 35 pelaajaa voi pelata Super Mario Bros. -pelistä tutussa maailmassa ja Super Mario 3D World + Bowser's Fury, parannettu versio Super Mario 3D World -pelistä.

Lisäksi paljastettiin myös muita Super Mario -tapahtumia tälle vuodelle. Ohessa lisätietoja. Videolähetys on katsottavissa täältä:

Lähetyksen kohokohtia:

 • Super Mario 3D All-Stars: Tässä kokoelmassa saat päivitetyt versiot Super Mario 64, Super Mario Sunshine ja Super Mario Galaxy -peleistä Nintendo Switchille. Alkuperäisversioitaan korkeamman resoluution lisäksi pelit on myös optimoitu sulavampaan pelikokemukseen Nintendo Switchillä. Super Mario 3D All-Stars sisältää myös pelitilan, jossa voi soittaa musiikkia ja kappaleita kaikista kolmesta pelistä. Pelaajat voivat myös kuunnella musiikkia Nintendo Switchillä, kun näyttö on pois päältä. Super Mario 3D All-Stars julkaistaan yksinoikeudella Nintendo Switchille 18. syyskuuta. Fyysinen versio on kuitenkin vain rajoitettu painos ja digitaalinen versio tulee olemaan saatavilla ainoastaan vuoden 2021 maaliskuun loppuun saakka.
 • Mario Kart Live: Home Circuit: Tämä on luotu yhteistyössä Nintendo ja Velan Studiosin kanssa. Tässä saat vihdoin mahdollisuuden viedä kaiken Mario Kart -sarjan hauskuuden tosielämään käyttämällä Nintendo Switch- tai Nintendo Switch Lite -konsolia ja kilpailla fyysisen kart-auton kanssa. Fyysiseen kart-autoon vaikuttaa sekä asiat pelissä että todellisessa maailmassa. Se pysähtyy esimerkiksi, kun se osuu esineeseen. Pelaajat asettavat pylväitä luodakseen radan omaan kotiinsa, jossa ainoa raja on heidän mielikuvituksensa. Kilpaile Koopalingseja vastaan Grand Prix -kisoissa avataksesi erilaisia skinejä muokataksesi ratoja ja asuja Mariolle ja Luigille ja pelaa jopa neljän pelaajan kanssa paikallisessa moninpelitilassa. Mario Kart Live: Home Circuit, saatavana Mario tai Luigi -vaihtoehtona, julkaistaan 16. lokakuuta.
 • Game & Watch: Super Mario Bros: Tämä uusi keräilyversio on saanut inspiraationsa alkuperäisistä Game & Watch -peleistä, jotka julkaistiin 1980-luvun alussa. Alkuperäinen kannettava laite sisälsi yhden pelin ja sitä voitiin myös käyttää kellona. Alkuperäistä Game & Watch -sarjaa myytiin yli 43 miljoonaa kappaletta maailmanlaajuisesti. Sen lisäksi, että voit pelata klassisia pelejä kuten Super Mario Bros., Super Mario Bros .: The Lost Levels (julkaistiin Japanissa nimellä Super Mario Bros. 2) ja erikoisversio Ball-pelistä Mario-ulkoasulla, Game & Watch: Super Mario Bros. toimii myös kellona. Game & Watch: Super Mario Bros. julkaistaan 13. marraskuuta.
 • Super Mario 3D World + Bowser's Fury: Moninpelitila Nintendo Switchillä! Parannettu versio Super Mario 3D World -pelistä, joka julkaistiin alun perin Wii U:lle, sisältää myös co-op-pelitilan sekä verkossa että paikallisesti. Lisätietoja pelin sisältämistä uusista asioista paljastetaan myöhemmin. Super Mario 3D World + Bowser's Fury saapuu Nintendo Switchille 12. helmikuuta 2021. Cat Mario ja Cat Peach amiibo julkaistaan myös yhteisessä paketissa samaan aikaan kuin peli.
 • Super Mario Bros. 35: Tervetuloa pelaamaan Super Mario Bros. -peliä… 35 pelaajan kanssa! Tässä online-pelissä 35 pelaajaa kilpailevat siitä, kuka on viimeinen Mario, joka jää seisomaan... tai juoksemaan. Voitetut viholliset lähetetään muiden pelaajien kentille, mutta se toimii myös päinvastoin! Pelaajat voivat aktivoida erikoisesineitä yrittääkseen voittaa vastustajansa. Super Mario Bros. 35 julkaistaan 1. lokakuuta digitaalisesti ja yksinoikeudella Nintendo Switch Online -jäsenille. Peli on pelattavissa 31. maaliskuuta 2021 asti.
 • Super Mario All-Stars: Klassinen Super NES -peli, joka sisältää pävitetyt versiot Super Mario Bros., Super Mario Bros .: The Lost Levels, Super Mario Bros. 2 ja Super Mario Bros. 3 -peleistä parannetulla 16-bittisellä grafiikalla, tulee saataville Nintendo Switch Onlinen kautta… myöhemmin tänään!

Super Mario -tapahtumat

Maaliskuuhun 2021 asti on luvassa monia tapahtumia Super Mario Brosin 35-vuotisjuhlan kunniaksi.

 • 9. syyskuuta klo 09:00 - 23. syyskuuta klo 09:00 välisenä aikana Mario Kart Tour sisältää Super Mario Kart Tour -tapahtuman, jossa esiintyvät Mario (SNES) ja Donkey Kong Jr. (SNES) alkuperäisestä Super Mario Kart -pelistä.
 • Myöhemmin tänä vuonna historialliset 35-vuotisjuhlateemalla varustetut Super Mario -tuotteet tulevat myyntiin Nintendo Official UK Store -kauppaan.
 • Ninji Speedrun -kenttä 35-vuotisjuhlateemalla saapuu Super Mario Maker 2 -peliin marraskuussa.
  Marraskuussa ja joulukuussa Super Smash Bros. Ultimate -pelissä järjestetään online-turnaus, jossa on Super Mario -sarjasta tuttuja taistelijoita, kohtauksia ja esineitä.
 • Super Mario -teemalla varustettu Splatfest saapuu Splatoon 2 -peliin tammikuussa 2021. Avaimenperät tulevat myös saataville My Nintendo -palkintona lähempänä Splatfestia. Lisäksi fyysiset Splatfest T-paidat tulevat pian saataville My Nintendo Storeen.
 • Ensi vuoden maaliskuussa Super Mario -teemalla varustetut huonekalut saapuvat Animal Crossing: New Horizons -peliin.
  Super Mario -tuotteita: Tapahtumien lisäksi nyt on saatavilla monia erilaisia Super Mario -aiheisia tuotteita, kuten:
 • Monopoly Super Mario Celebration Hasbrolta on nyt saatavilla jälleenmyyjiltä ympäri maailmaa.
 • Kinder Joy Super Mario -tuotteet ovat nyt saatavilla.
 • LEGO Nintendo Entertainment System -setti on nyt saatavilla yksinoikeudella LEGO-myymälöistä ja Nintendo Official UK Storesta. Useita LEGO Super Mario -settejä on nyt saatavilla jälleenmyyjiltä ympäri maailmaa, mukaan lukien Adventures with Mario Starter Course.