fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

 • Uutiset
 • Kaksi uutta Monster Hunter -peliä ja paljon muuta uutta Nintendo Direct Mini: Partner Showcase -lähetyksessä

Kaksi uutta Monster Hunter -peliä ja paljon muuta uutta Nintendo Direct Mini: Partner Showcase -lähetyksessä

Torstaina 17. syyskuuta klo 17:00 Suomen aikaa esitettiin Nintendo Direct Mini: Partner Showcase -livelähetys, joka sisälsi lisätietoja tulevista Nintendo Switch -peleistä julkaisijoilta, joiden kanssa Nintendo tekee tiivistä yhteistyötä.

Lähetyksen kohokohtia:

 • Uusi Monster Hunter -peli on tulossa Nintendo Switchille. Sen nimi on Monster Hunter: Rise ja se julkaistaan 26. maaliskuuta 2021. Samana päivänä julkaistaan myös Collector´s Edition, joka sisältää fyysisen kopion pelistä, Deluxe Kit DLC Pack -latauskoodin, Magnamalo amiibo-figuurin, Kamura Mark pin badgen ja sticker packin. Monster Hunter: Rise -pelissä metsästetään ja taistellaan pelottavia hirviöitä vastaan ja tutkitaan suuria, jännittäviä alueita. Vieraile värikkäässä ja kauniissa Kamura Villagessa, kylässä, joka sijaitsee uudella vuoristoalueella, jossa voit kokea ainutlaatuisen kulttuurin ja innovatiiviset metsästystekniikat. Erityisen Wirebug-hyönteisen avulla voit liikkua kaikkiin suuntiin, mikä mahdollistaa kiipeämisen korkeille kallioille. Kaikki taistelualueet ovat suorassa yhteydessä toisiinsa, mikä tarkoittaa suuren ja pystysuoran ympäristön tutkimista ilman latausaikaa.
 • Capcom esitteli myös Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin -peliä. Tämä on jatkoa pelille, joka julkaistiin Nintendo 3DS:lle. Tässä seikkailupelissä voit ystävystyä useiden Monster Hunter -sarjan ikonisten hirviöiden kanssa. Julkaistaan ensi kesänä.
 • Fitness Boxing 2: Rhythm and Exercise julkaistaan 4. joulukuuta. On aika ottaa Joy-Con -ohjaimet käyttöön ja tehdä kovia nyrkkeilytreenejä. Edellisen pelin valmentajat ovat mukana, mutta tässä Fitness Boxing -pelin jatko-ossa mukana on myös kolme uutta valmentajaa, joilla on omat persoonallisuutensa. Nämä valmentajat ovat Karen, Janice ja Hero. Peli sisältää kaksinpelitilan, hälytystoiminnon ja mahdollisuuden poistaa tietyt harjoitteet. Ensimmäisen Fitness Boxing -pelin tallennustiedot on myös mahdollista siirtää Fitness Boxing 2 -peliin.
 • Disgaea 6: Defiance of Destiny julkaistaan ensi kesänä. Valmistaudu kokemukseen, joka uhmaa maalaisjärkeä, tyylilajeja ja itse kohtaloa.
 • Gangsteripeli Empire of Sin saapuu Nintendo Switchille. Strategiapeli Chicagon gangsterimaailmassa.
 • Sniper Elite 4 saapuu myöhemmin vuonna 2020. Kolmannen persoonan räiskintäpeli, jossa hiivitään vihollisen luokse ja ammutaan tarkasti. Kaikkien aikojen suurimmat ja vaihtelevimmat ympäristöt Sniper Elite -pelissä.
 • The Long Dark julkaistiin Nintendo Switchille jo eilen lähetyksen aikana
 • Hades saapuu Nintendo Switchille tänään! Uskalla uhmata kreikkalaisen mytologian kuolemanjumalaa tässä ”dungeon crawler” -pelissä.
 • Balan Wonderworld saapuu Nintendo Switchille 26. maaliskuuta 2021. Tässä pelissä pelataan Leo ja Emma -hahmoilla, jotka voivat käyttää erilaisia pukuja voidakseen käyttää monia erilaisia kykyjä.
 • Rune Factory 5 julkaistaan Nintendo Switchille ensi vuonna. Rakenna uusi elämä keskellä upeaa seikkailua tässä sydäntä lämmittävässä RPG-pelissä.
 • Ori and the Will of the Wisps julkaistaan Nintendo Switchille tänään. Uusi seikkailu suuressa, eläväisessä maailmassa, joka on täynnä uusia ystäviä ja vihollisia, jotka heräävät eloon tässä upeassa, käsinmaalatussa pelitaideteoksessa.