fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Uutiset
  • Kirby Fighters 2 julkaistaan Nintendo Switchille tänään!

Kirby Fighters 2 julkaistaan Nintendo Switchille tänään!

Valitse 17 Kirbyn ikonisimmista kopiointikyvyistä sekä tutuista ystävistä ja vihollisista, kuten Bandana Waddle Dee, Meta Knight ja King Dedede, Gooey ja Magolor taistellaksesi Kirby Fighters 2 -pelissä, joka saapuu Nintendo Switchin Nintendo eShopiin tänään.

Jokaisella pelattavalla kyvyllä ja hahmolla on oma pelityylinsä ja liikevalikoimansa. Kokeilemalla niitä kaikkia voit löytää ja oppia hallitsemaan suosikkiasi.

Kirbyllä on mukanaan joukko tunnettuja hyökkäyksiä jokaiseen taisteluun, mukaan lukien Sword ja Cutter. Kirby Fighters 2 -pelissä debytoi myös Kirbyn uusi Wrestler-kyky. Älä anna Kirbyn söpöyden kuitenkaan hämätä, sillä kyseessä on hyvin määrätietoinen taistelija.

Pelin Story Mode -tilassa voit tehdä yhteistyötä ystävän tai CPU:n kanssa taistellaksesi ystävyysottelussa King Dededeä ja Meta Knightia vastaan ja kiivetä Tower of Trialia ylöspäin aina viimeiseen taisteluun saakka. Ennen jokaista uutta kerrosta tässä korkeassa tornissa voit myös strategisesti valita esineitä parantaaksesi valitsemiasi ominaisuuksia. Valmistaudu kohtaamaan useita hyökkääviä vihollisia, kun etenet ylöspäin tornissa.

Jopa neljä pelaajaa voi taistella samalla Nintendo Switchillä paikallisesti langattomasti tai verkossa. Pelaajat voivat muokata sääntöjä Free-For-Alls ja Team Battles -pelitiloissa valitsemalla esineitä, mahdollisuuden palata haamuna Team Battles -pelitilassa ja paljon muuta. Pelin parissa ei ole koskaan tylsää hetkeä, vaikka joutuisikin tyrmätyksi taistelussa!

NSwitch KirbyFighters2 01
NSwitch KirbyFighters2 02
NSwitch KirbyFighters2 03
NSwitch KirbyFighters2 04
NSwitch KirbyFighters2 05
NSwitch KirbyFighters2 06
NSwitch KirbyFighters2 07
NSwitch KirbyFighters2 08