fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Uutiset
  • Halloween saapuu Animal Crossing: New Horizons -peliin syyspäivityksessä!

Halloween saapuu Animal Crossing: New Horizons -peliin syyspäivityksessä!

Syksy on täällä ja syksy saapuu tietysti myös Animal Crossing: New Horizons -peliin.

Tulet löytämään pelistä tammenterhoja ja käpyjä, joiden avulla voit rakentaa uusia DIY-esineitä. Jännittäviä asioita tapahtuu myös ennen Halloweenia, mukaan lukien kurpitsoja, pukuja ja muita juhlia. Päivitys on ladattavissa 30. syyskuuta.

Ohessa lyhyt yleiskatsaus päivityksen sisällöstä:

  • Kasvata kurpitsoja – Osta kurpitsansiemeniä Leifiltä ympäri vuoden tai Nook’s Crannysta lokakuussa. Kun kurpitsat ovat kasvaneet, voit aloittaa sadonkorjuun ja käyttää niitä erityisissä tee-se-itse-projekteissa (eli niitä, joita kutsutaan tässä pelissä nimellä DIY.)
  • Valmistelut ennen Halloweenia – Kurpitsat ovat vasta alkua juhlille ennen Halloweenia. Kun tämä suuri päivä on aivan nurkan takana, kaikki pelaajat voivat alkaa täydentämään karkkivarastojaan ajoissa. On mahdollista ostaa pukuja ja pukeutua velhon tai muumion tavoin. Vieraile Able Sisters -kaupassa lokakuussa. Vartalomaaleja ja värillisiä piilolinssejä on saatavilla, jos sinulla on Nook Mileseja. Naapurisi saarella jakavat myös DIY-reseptejä.
  • Halloween Night – Halloween-iltana 31. lokakuuta klo 17:00 jälkeen naapurisi kokoontuvat aukiolle juhlimaan. Saarelle saapuu myös salaperäinen vieras nimeltään Jack, ”Halloween Tsaari”. Jos annat hänelle karkkia, voit saada Halloween-aiheisia palkintoja. Voit myös oppia uusia reaktioita, jotka liittyvät pelon tunteeseen.
  • Dreaming Favorite List – Mahdollisuus nukkua ja vierailla muiden pelaajien saarilla unien kautta esiteltiin tänä kesänä. Uuden päivityksen myötä sinulla on mahdollisuus tehdä lista suosikkisaaristasi. Näin voit halutessasi vierailla helpommin kyseisillä saarilla.
  • NookLink Update – NookLink Service Nintendo Switch Online -sovelluksessa mobiililaitteella/tabletilla saa myös päivityksen lokakuun alussa. Silloin voit käyttää mobiililaitettasi/tablettiasi käyttääksesi reaktioita pelissä.

Seuraava päivitys saapuu Animal Crossing: New Horizons -peliin myöhemmin marraskuussa.

ACNH AutumnUpdate 02 ShopCandy UK
ACNH AutumnUpdate 08 MirrorChangeLook UK
ACNH AutumnUpdate 10 Jack UK
ACNH AutumnUpdate 12 TrickOrTreat UK
ACNH AutumnUpdate 07 MirrorChangeLook UK
ACNH Autumn Textless 03
ACNH Autumn Textless 05
ACNH Autumn Textless 04