fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Uutiset
  • Uusi Mario Kart Live: Home Circuit -traileri paljastaa uusia jännittäviä yksityiskohtia!

Uusi Mario Kart Live: Home Circuit -traileri paljastaa uusia jännittäviä yksityiskohtia!

Ensimmäisen kerran Super Mario Bros. 35th Anniversary Direct – 03.09.2020 -lähetyksessä esitetty Mario Kart Live: Home Circuit tarjoaa täysin uuden Mario Kart -kokemuksen sekä sarjan veteraaneille että uusille tulokkaille, kun se julkaistaan Nintendo Switchille 16. lokakuuta. Nyt Mario Kart Live: Home Circuit -julkaisutraileri tarjoaa syvemmän katsauksen siitä, mitä on luvassa.

 

Nintendon ja Velan Studiosin yhteistyössä luoma Mario Kart Live: Home Circuit käyttää AR-teknologiaa, joka kaventaa kuilua Mario Kartin virtuaalimaailman ja olohuoneen todellisen maailman välillä, mikä tuo Sienivaltakunnan vauhdikkaan moottoriurheilun eloon yhdistelemällä ruudulla näkyvää pelattavuutta ja fyysistä kart-kisaamista. Katso video, joka on viesti kehittäjä Velan Studiosilta saadaksesi lisätietoja Mario Kart Live: Home Circuitista ja sen kehitystarinasta.

Mario Kart Live: Home Circuit sisältää kaiken, mitä Nintendo Switchin omistajat tarvitsevat ollakseen valmiita kisoihin: yhden kart-auton – joko Mario tai Luigi kuskin paikalla valitsemastasi setistä riippuen – ja neljä porttia, kaksi nuolimerkkiä, joita voit käyttää parantaaksesi ratojasi, sekä USB-latauskaapelin kart-autoa varten. Tarvittava Mario Kart Live: Home Circuit -ohjelmisto on ladattavissa ilmaiseksi Nintendo eShopista ja lataamisen jälkeen se synkronoituu fyysisen kart-laitteen kanssa.

Pelin asettaminen edellyttää neljän portin sijoittamista asuintilaasi, jonka jälkeen ajetaan jokaisen portin läpi ja näin saadaan luotua rata. Luovuus on avainsana ja monia erimuotoisia ratoja voidaan luoda, yksinkertaisista ja klassisista monimutkaisempiin ratoihin, jotka ovat täynnä erilaisia käännöksiä. Suosittelemme pelaamaan vähintään 3,5m x 3m alueella, mutta sen lisäksi kaikki suuret tai pienet asuintilat voidaan muuttaa ainutlaatuiseksi Mario Kart -kokemukseksi, ja lukemattomat ratayhdistelmät ovat mahdollisia myös pienemmissä huoneissa. Kun rata on asetettu, on aika kisata!

Mario Kart Live: Home Circuitin päämoodi on Grand Prix, jossa pelaajat kisaavat Koopalingeja vastaan kahdeksassa Grand Prix -kisassa, joissa on yhteensä 24 erilaista rataa. Jokaisessa kisassa tutut Mario Kart -elementit pelissä vaikuttavat itse fyysiseen kart-autoon ja tuovat Mario Kartin hauskuuden täysin uuteen ulottuvuuteen. Jos käytät sienen pelissä, fyysinen kart-auto saa lisää vauhtia, mutta jos toisen pelaajan käyttämä punainen kuori osuu sinuun, autosi pysähtyy. Mukana on useita Mario Kart -sarjasta tuttuja esineitä, kuten liukkaat banaaninkuoret, mustetta läikyttävät Blooperit, ja jopa Bullet Billit, joiden avulla kart-auto ohjautuu itsestään radalla huippunopeudella. Erilaiset ympäristöteemat, kuten vedenalainen, tulivuori ja retro, piristävät asioita entisestään esittelemällä useita erilaisia pelin sisäisiä vaaroja ja ominaisuuksia – ja ne kaikki vaikuttavat kart-autoon tosielämässä. Keräämällä kolikoita pelissä saa avattua muokkausmahdollisuuksia, joiden avulla pelaajat voivat muokata autoaan ja hahmoaan erilaisilla asuilla ja kart-tyypeillä. Kuten Mario Kart 8 Deluxe -pelissä, mukana on myös ohjauksen apuvaihtoehto, joka auttaa kart-autoa pysymään radalla ja näin myös nuoremmat ja hieman kokemattomammat pelaajat voivat osallistua hauskoihin kisoihin.

Grand Prix -pelitilan lisäksi on useita erilaisia tapoja pelata Mario Kart Live: Home Circuit -peliä:

  • Custom Race: Tämä pelitila antaa pelaajille entistäkin enemmän tilaa luovuudelle, kun he voivat radan ulkoasun suunnittelun lisäksi myös lisätä erilaisia vaaroja, esineitä ja muuta, jolloin todella ainutlaatuiset luomukset heräävät eloon.
  • Time Trial: Pelaajat luovat radan ja kisaavat sitten saadakseen mahdollisimman hyvän ajan – kisaamalla joko omaa parasta aikaansa vastaan tai ojentamalla peliohjaimen toiselle pelaajalle ja kisata toisiaan vastaan Time Trialissa, mikä vaatii ainoastaan yhden Nintendo Switch -konsolin ja yhden Mario Kart Live: Home Circuit -paketin.
  • Mirror Mode: Heille, jotka kaipaavat lisää haastetta, tässä pelitilassa voi pelata kaikkia Grand Prix -ratoja peilikuvana, jolloin käännökset oikealle muuttuvat vasemmalle ja kaikesta tutusta tulee tuntematonta.

Neljän Nintendo Switch -konsolin ja Mario Kart Live: Home Circuit -setin avulla jopa neljä pelaajaa voi kisata toisiaan vastaan joko Grand Prix tai Custom Race -tilassa. Mario Kart Live: Home Circuit tarjoaa jännittävän maailman täynnä mahtavia mahdollisuuksia kaikille kisailijoille.

MARIO KART LIVE: HOME CIRCUIT