fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Uutiset
  • Minecraftin Steve ja Alex saapuvat Super Smash Bros. Ultimate -peliin 14. lokakuuta

Minecraftin Steve ja Alex saapuvat Super Smash Bros. Ultimate -peliin 14. lokakuuta

14. lokakuuta on päivä, jolloin Minecraft lähettää kaksi parasta ja todella suorakulmaista sankaria taistelemaan Nintendo Switchin Super Smash Bros. Ultimate -pelissä. Steve ja Alex ovat sitten seitsemäs DLC-taistelija, joka on lisätty peliin. He ovat osa toista Challenger Packia, joka saapuu Super Smash Bros. Ultimate Fighters Pass Vol. 2:een, joka sisältää myös uuden kentän ja seitsemän musiikkikappaletta Minecraft-sarjasta.

 

Kun valitset tämän uuden taistelijan, voit valita joko Steve tai Alex ”skinin” kolmella erilaisella värivaihtoehdolla. Lisäksi voit myös valita näyttäväsi Minecraftin Zombie- tai Enderman-hahmoilta, kun pelaat. Ohessa lisätietoja niiden käytöstä:

  • Perusasiat: Aivan kuten Minecraftissa, voit pitää hyökkäyspainiketta painettuna kävelläksesi samalla, kun heilutat jatkuvasti miekkaa, kirvestä tai hakkua. Näillä hyökkäyksillä on lyhyt kantama, mutta ne ulottuvat laajalle. Näitä työkaluja voidaan käyttää myös kykyihin, jotka ovat uusia Super Smash Bros. -sarjassa: Mine, Craft ja Create Block.
  • Mine: Taistelun aikana Steve ja Alex voivat käyttää työkaluja kaivaakseen maata tai seiniä jokaisella kentällä ja löytää erilaisia materiaaleja. Löydettävät materiaalit ovat lika, puu, kivi, rauta, kulta ja timantti, riippuen siitä millaista pintaa Steve ja Alex kaivavat. Jos esimerkiksi menet kaivamaan puiden luona Kongo Junglessa, löydät paljon puuta, kun taas Corneria-kentästä löytyy rautaa.
  • Craft: Kun olet löytänyt materiaaleja, voit luoda erilaisia asioita. Stevenin ja Alexin työkaluilla on rajoitettu kestävyys ja ne voivat rikkoutua, joten on tärkeää luoda uusia työkaluja, jotta etu säilyy taistelukentällä. Seisomalla kentälle ilmestyvän työpöydän edessä voit käyttää materiaaleja valmistaaksesi näitä työkaluja. Mitä arvokkaampi materiaali, sitä tehokkaampi työkalu.
  • Luo palikoita: Toinen tärkeä ominaisuus, jota Steve ja Alex voivat käyttää, on nimeltään Create Block. Aktivoimalla tämän kyvyn pelaajat voivat luoda palikan. Näitä palikoita voidaan pinota päällekkäin ja sijoittaa strategisesti. Palikat käyttävät myös materiaaleja, joten sinun on jatkettava materiaalien etsimistä tämän puolustusstrategian ylläpitämiseksi.
  • Final Smash: Stevenin ja Alexin räjähtävä Final Smash on nimeltään House of Boom. Jos tuhoat Smash Ballin, lähetät vastustajasi House of Boomiin. Siellä Minecraftin ikoniset Creeperit käynnistävät räjähdyksen aiheuttaen valtavia vahinkoja.
  • Minecraft World: Kenttä, joka sisältyy Fighters Pass Vol. 2:een on Minecraft World, joka koostuu kuudesta eri alueesta, jotka ovat saaneet inspiraationsa alkuperäisestä Minecraft-pelistä. Nämä tuhoutuvat alueet muuttuvat satunnaisesti jokaisessa ottelussa. Kun pelaajat taistelevat tällä kentällä, he kokevat päivän ja yön vaihtumisen, jolloin zombit ja luurangot ilmestyvät yöllä kauhistuttamaan heitä.
  • Musiikkikappaleet: Koska Minecraftin musiikin on tarkoitus olla rauhoittavaa ja rentouttavaa inspiroidakseen pelaajia luovuuteen ja rakentamiseen, Super Smash Bros. Ultimate -peliin valitut uudet musiikkikappaleet ovat peräisin Minecraft-sarjan toimintapainotteisimmista peleistä, kuten Minecraft Earth ja Minecraft Dungeons.

 

Kaikki tämä uusi sisältö tulee olemaan saatavilla pelaajille, jotka ostavat Super Smash Bros. Ultimate Fighters Pass Vol. 2:n tai heille, jotka ostavat Challenger Pack 7:n erikseen Nintendo eShopin kautta. Ostamalla Fighters Pass Vol. 2:n Nintendo eShopista saat käyttöösi Stevenin ja Alexin, sekä aiemmin julkaistun taistelijan Min Minin ARMS-pelistä sekä neljä muuta Challenger Packia, kun ne julkaistaan. Jokainen paketti sisältää yhden taistelijan, kentän ja useita musiikkikappaleita.

Kaiken tämän lisäksi videossa paljastettiin joitakin muita Super Smash Bros. Ultimate -aiheisia uutisia, mukaan lukien uuden Mii Fighter -asun esittely ja uusia amiibo-figuureja. Mii Fighter -asut kuten Bomberman, Creeper, Pig, Diamond Armor, Gil ja Travis Touchdown ovat saatavilla 14. lokakuuta, kun taas kolme uutta amiibo-figuuria, Banjo & Kazooie, Byleth ja Terry Bogard saapuvat vuonna 2021.