fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Uutiset
  • Super Smash Bros. Throwback Throwdown tänä perjantaina!!!

Super Smash Bros. Throwback Throwdown tänä perjantaina!!!

Kahden erittäin intensiivisen tunnin aikana tänä perjantaina 23. lokakuuta klo 19:00-21:00 Super Smash Bros. Ultimate -pelaajat kisaavat Super Smash Bros. Ultimate European Online Challenge – Throwback Throwdown -turnauksen voitosta.

Tämän verkkoturnauksen teemana on katsaus historiaan, joten ainoastaan alkuperäisen Super Smash Bros. (Nintendo 64) -pelin kentät ja esineet ovat käytettävissä. Pelaajilta vaaditaan sitkeyttä, rohkeutta ja kokemusta, jotta he voivat nousta voittajaksi tässä turnauksessa.

Nintendo Switchin Super Smash Bros. Ultimate -pelissä on käytettävissä kaikki Super Smash Bros. -sarjan eri taistelijat. Peli sisältää yhteensä 69 taistelijaa ja lisää taistelijoita on vielä ostettavissa erikseen. Kaikkia taistelijoita voidaan käyttää Throwback Throwdown -turnauksessa, joten voit valita suosikkisi ja ottaa haasteen vastaan.

Taistele alueesi korkeimmista turnauspisteistä ja mahdollisuudesta voittaa 10 000 My Nintendo Gold Point -pistettä, joiden arvo on 100 euroa, jotka voit käyttää Nintendo eShopissa. Pelaajat, jotka eivät sijoitu alueensa kärkisijoille, mutta jotka kuitenkin sijoittuvat 100 parhaan pelaajan joukkoon koko Euroopassa, voivat voittaa 1000 My Nintendo Gold Point -pistettä. Toisin sanoen, tämän haasteen vastaanottamiseen on enemmän kuin yksi hyvä syy ja vain kaksi tuntia aikaa kisata kunniasta ja palkinnoista!

Lisätietoja ja kilpailun säännöt löytyvät täältä: Super Smash Bros. Ultimate Tournament Portal.

Katso myös nämä: