fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

 • Uutiset
 • Vuoden viimeinen Nintendo Direct Mini: Partner Showcase -lähetys!

Vuoden viimeinen Nintendo Direct Mini: Partner Showcase -lähetys!

Tämän vuoden viimeinen Nintendo Direct Mini: Partner Showcase -lähetys on nyt julkaistu. Lähetyksessä paljastettiin muun muassa Bravely Default II -pelin julkaisupäivä ja että Hyrule Warriors: Age of Calamity -pelin demoversio on nyt ladattavissa.

Muutamia lähetyksen kohokohtia:

 • Hyrule Warriors: Age of Calamity: Tämä mahtava seikkailu saapuu Nintendo Switchille 20. marraskuuta, mutta jo nyt voit pelata pelin demoversiota, joka on ladattavissa Nintendo eShopista. Demoversiossa voit kokea vauhdikasta toimintaa ja dramaattisia kohtauksia, jotka keskittyvät tapahtumiin, jotka johtivat suureen katastrofiin nimeltään The Great Calamity. Nintendo Direct Mini: Partner Showcase -lähetyksessä paljastettiin, että massiiviset ja voimakkaat Divine Beastit ovat myös pelattavissa tässä pelissä.
 • BRAVELY DEFAULT II: Neljä kohtalon yhdistämää sankaria ovat valmiita aloittamaan upean matkan Final Fantasy -sarjan luoneen Square Enixin kauniissa ja kiehtovassa BRAVELY DEFAULT II -roolipeliseikkailussa. Tässä uudessa seikkailussa aloitat eeppisen matkan, vierailet upeissa paikoissa, tapaat jännittäviä hahmoja ja taistelet pahoja roistoja vastaan. Kukistamalla Asterisk-kantajiksi kutsuttuja vihollisia sankarit saavat niin kutsuttuja Asteriskeja, joiden avulla he voivat vaihtaa ammattiaan. Käyttämällä oikeita ammattien yhdistelmiä, voit kääntää taistelut eduksesi. Joitakin pelissä saatavia ammatteja ovat muun muassa mahtava Vanguard, White Mage, Bard, Beastmaster ja Gambler. Kun pelin demoversio julkaistiin maaliskuussa, pelin kehittäjät keräsivät pelaajilta saadut palautteet asioita kuten vaikeusaste ja ohjausvaihtoehdot parantaakseen pelikokemusta. Video, jossa käsitellään hyödyllistä faneilta saatua palautetta, julkaistaan BRAVELY DEFAULT II -sivustolla. BRAVELY DEFAULT II julkaistaan yksinoikeudella Nintendo Switchille 26. helmikuuta 2021.
 • Story of Seasons: Pioneers of Olive Town: Rakenna oma maatila tyhjästä! Kaada puita! Tutustu kasvistoon ja eläimistöön! Kasvata eläimiä! Koe kaikki tämä ja enemmän Story of Seasons: Pioneers of Olive Town -pelissä, joka on tämän klassisen pelisarjan uusin peli, joka saapuu Nintendo Switchille 26. maaliskuuta 2021.
 • No More Heroes III: Koe legendaarisen salamurhaajan Travis Touchdownin uusin seikkailu No More Heroes III -pelissä. Tässä pelissä sinut heitetään suoraan massiivisen toiminnan keskelle. Salamurhaajien välisestä taistelusta tulee galaktisen mittakaavan eeppinen taistelu. No More Heroes III julkaistaan yksinoikeudella Nintendo Switchille vuonna 2021. Jos et ole vielä kokenut tämän pelisarjan aiempia osia, ei hätää! Kaksi ensimmäistä No More Heroes -peliä, No More Heroes ja No More Heroes 2: Desperate Struggle, jotka julkaistiin alun perin Wiille, ovat nyt saatavilla Nintendo eShopista!
 • Control Ultimate Edition – Cloud Version: Yli 80 palkinnon voittaja! Control on Remedy Entertainmentin visuaalisesti vaikuttava kolmannen persoonan toimintaseikkailu. Controlin pilviversio on nyt saatavilla Nintendo eShopista.
 • Hitman 3 - Cloud Version: Tämä on ensimmäinen kerta, kun Hitman-peli julkaistaan Nintendo Switchille. Tämä peli edustaa World of Assassination -trilogian dramaattista loppua ja se vie sinut seikkailuihin ympäri maailmaa. Agent 47 palaa armottomana ammattilaisena valmiina ottamaan vastaan uransa tärkeimmän sopimuksen.
 • Part Time UFO: Kirby-sarjan kehittäjä HAL Laboratory on tehnyt Part Time UFO:n, värikkään pelin, jossa omaksut ihastuttavan (ja auttavaisen) UFO:n roolin. Tämä pieni UFO suorittaa kaikenlaisia osa-aikatöitä. Ojentamalla Joy-Con-ohjaimen ystävälle tai perheenjäsenelle, kaksi pelaajaa voi tehdä töitä yhdessä! Part UFO on nyt saatavilla Nintendo eShopista.
 • Tropico 6 Nintendo Switch Edition: El Presidente on palannut! Tropico 6 Nintendo Switch Edition -pelissä saaren kohtalo on käsissäsi. Rakenna ja hallitse saarivaltiota suurella saaristolla. Tropico 6 Nintendo Switch Edition saapuu Nintendo Switchille 6. marraskuuta.
 • Bakugan: Champions of Vestroia: Intensiivinen strategia ja eeppinen toiminta ovat yhtä kuin Bakugan! Pelaajien tehtävänä on rakentaa paras joukkue ja haastaa se vauhdikkaissa taisteluissa. Tule kaikkien aikojen suurimmaksi mestariksi Bakugan: Champions of Vestroia -pelissä, joka julkaistaan yksinoikeudella Nintendo Switchille 6. marraskuuta.