fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Uutiset
  • Talvipäivitys saapuu Animal Crossing: New Horizons -peliin

Talvipäivitys saapuu Animal Crossing: New Horizons -peliin

Talvi on tulossa! Uusi ilmainen päivitys saapuu Animal Crossing: New Horizons -peliin torstaina 19. marraskuuta. Päivitys sisältää erilaisia juhlia ja muuta tähän vuodenaikaan sopivaa hauskaa tekemistä.

Sinulla on mahdollisuus kokea jännittäviä päiviä, kuten Turkey Day 26. marraskuuta ja Toy Day 24. joulukuuta, joita voit juhlia yhdessä muiden kanssa tässä pelissä. Talvipäivitys lisää Animal Crossing: New Horizons -peliin myös uusia reaktioita ja kampauksia sekä mahdollisuuden päivittää kodin tallennustilaa pelissä. Lisäksi peliin tulee myös mahdollisuus siirtää tallennustiedot toiseen konsoliin.

Päivitys sisältää:

  • Turkey Day – 26. marraskuuta, päivänä, jota kutsutaan nimellä Turkey Day, kokki Franklin saapuu saarellesi. Auta Franklinia ruoan raaka-aineiden kanssa, niin saat lahjan häneltä.
  • Toy Day – Joulukuu on lähellä. Huomaat, että saarestasi tulee vähitellen entistäkin juhlallisempi ja koristellumpi tulevina viikkoina. Tarkkaile myös koristeltuja puita. Ravistelemalla puita voit saada asioita, joiden avulla voit luoda jouluisia huonekaluja. 1. - 25. joulukuuta välisenä aikana on mahdollista ostaa leluja Nook's Crannysta ja löytää jouluvaatteita Able Sisters -kaupasta. Kun on virallisesti lelupäivä 24. joulukuuta, Jingle vierailee jokaisella saarella levittääkseen joulun iloa. Auttamalla häntä toimittamaan lahjoja saat myös lahjan.
  • Uusia reaktioita ja kampauksia – Yhdeksän uutta reaktiota ja kuusi uutta kampausta on saatavilla Nook Stop -laitteen kautta Resident Servicestä.
  • Lisää tallennustilaa kotiisi – Jos sinulla on jo suurin talo ja olet maksanut velkasi, voit hakea lisää tallennustilaa puhumalla Tom Nookin kanssa Resident Servicessä. Tämä lisää varastointikapasiteettia 2400 paikkaan.
  • Vieraile satunnaisilla saarilla unissasi - Jokainen, joka nauttii torkkumisesta ja muilla saarilla vierailemisesta unissaan, voi nyt halutessaan vierailla satunnaisilla saarilla uneksiessaan ja saada samalla uusia inspiraatioita oman saarensa muokkaamiseen.
  • Animal Crossing: Pocket Camp -yhteistyö – Animal Crossing: Pocket Camp -pelin kolmannen syntymäpäivän kunniaksi Pocket Camp -matkapuhelin tulee olemaan saatavilla Animal Crossing: New Horizons -pelissä.
  • Resident ja Island Data Transfer – Kaksi uutta ominaisuutta tarjoavat mahdollisuuden siirtää tallennustietoja. Ensimmäisen ominaisuuden avulla pelaaja voi siirtää pelihahmoja toiseen Nintendo Switch -konsoliin. Tämä sisältää asukkaan nimen, ulkonäön, varusteet, talon ja varastointikapasiteetin. Toisen ominaisuuden avulla voit siirtää kaikki käyttäjätiedot, eli koko saaren ja kaikki asukkaat, toiseen Nintendo Switch -konsoliin. Tämä ilmainen palvelu, joka mahdollistaa tämän, tunnetaan nimellä Island Transfer Tool ja se on sovellus Nintendo eShopissa.
  • … ja paljon, paljon muuta – Uusia kausituotteita on saatavilla Nook Stopista 1. joulukuuta alkaen. Lisäksi 26. - 31. joulukuuta välisenä aikana on myös saatavilla useita juhlatarvikkeita uudenvuoden juhlia varten. Varsinainen lähtölaskenta alkaa vasta 31. joulukuuta klo 19:00 alkaen. Voit juhlia uutta vuotta saaresi asukkaiden, ystävien sekä perheesi kanssa tässä pelissä.

Lisätietoja seuraavasta päivityksestä tulossa myöhemmin tammikuussa.