fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Uutiset
  • Nintendo Switch Monster Hunter Rise Edition ja Monster Hunter Rise Pro Controller julkaistaan 26. maaliskuuta!

Nintendo Switch Monster Hunter Rise Edition ja Monster Hunter Rise Pro Controller julkaistaan 26. maaliskuuta!

Pelaa tyylillä 26. maaliskuuta, jolloin julkaistaan Nintendo Switch MONSTER HUNTER RISE Edition ja Nintendo Switch Pro Controller MONSTER HUNTER RISE Edition. Samana päivänä julkaistaan myös Monster Hunter Rise -peli Nintendo Switchille.

Nintendo Switch MONSTER HUNTER RISE Edition sisältää Monster Hunter -teemalla kuvioidun Nintendo Switch -konsolin ja Joy-Con -ohjaimet sekä Magnamalo-hirviön kuvalla koristellun telakan. Mukana on myös Monster Hunter Rise -pelin latauskoodi ja Deluxe Kit DLC* sekä muuta bonussisältöä**. Nintendo Switch Pro Controller MONSTER HUNTER RISE Edition myydään erikseen ja se on koristeltu hienolla Magnamalo-kuvalla.

Monster Hunter Rise -pelin demoversio on saatavilla 31. tammikuuta asti. Demoversiossa voit testata neljää erilaista tehtävää ja oppia käyttämään uusia Wirebug ja Wyvern Riding -ominaisuuksia sekä 14 erilaista asetyyppiä. Kahta tehtävää voi pelata muiden pelaajien kanssa paikallisesti tai verkossa.

*Deluxe Kit DLC sisältää: "Kamurai" Hunter layered armor set, "Shuriken Collar" Palamute layered armor piece, "Fish Collar" Palico layered armor piece, Gestures (4 Jumps), Samurai pose set, Kabuki face paint, "Izuchi Tail" hairstyle.
**Bonussisältö koostuu seuraavista asioista: Palamute Retriever Costume layered armor, Palico Forest Cat Costume layered armor, Novice Talisman

MONSTER HUNTER RISE