fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

 • Uutiset
 • Nyt voit pelata Super Mario Party -peliä ystäviesi kanssa verkossa!

Nyt voit pelata Super Mario Party -peliä ystäviesi kanssa verkossa!

Nintendo on juuri julkaissut ilmaisen päivityksen Nintendo Switchin Super Mario Party -peliin, joka lisää peliin verkkomoninpelitilan.

Jos asennat päivityksen Super Mario Party -peliin ja tilaat Nintendo Switch Online -jäsenyyden, voit pelata verkossa ystäviesi kanssa, joilla on tämä peli. Voit pelata myös muiden pelaajien kanssa jakamalla salasanan. Online Voice Chat on myös käytettävissä Nintendo Switch Online -sovelluksen kautta, jos olet ladannut sen matkapuhelimeesi.

Seuraavat pelitilat ovat saatavilla verkossa enintään neljälle pelaajalle:

 • Mario Party: Valitse 20 pelattavan hahmon välillä ja aloita pelaamaan pelilaudalla, jossa heitetään noppaa. Pelaa erilaisia minipelejä kerätäksesi kolikoita, joilla voit hankkia esineitä tai tähtiä. Eniten tähtiä kerännyt pelaaja voittaa.
 • Partner Party: Kaksi pelaajaa tekee yhteistyötä ja yrittää saada mahdollisimman monta tähteä. Jokainen pelaaja voi liikkua vapaasti pelilaudalla etsiessään tähtiä, mikä mahdollistaa erilaisten strategioiden käytön sekä vauhdikkaita kaksintaisteluita.
 • Minigames: Seitsemänkymmentä yhteensä 80 erilaisesta minipelistä on pelattavissa verkossa. Täydellinen tilaisuus haastaa ystävät ja perhe.

Jopa neljä ystävää voi pelata yhdessä verkossa. Kukin käyttää omaa Joy-Con -ohjainta. Eri vaihtoehdot ovat:

 • Kaksi pelaajaa:
  Kaksi Nintendo Switch -konsolia, yksi pelaaja per konsoli
 • Kolme pelaajaa:
  Kaksi Nintendo Switch -konsolia, kaksi pelaajaa yhden konsolin kautta ja kolmas pelaaja toisen konsolin kautta
  Kolme Nintendo Switch -konsolia, yksi pelaaja per konsoli.
 • Neljä pelaajaa:
  Kaksi Nintendo Switch -konsolia, kaksi pelaajaa per konsoli
  Neljä Nintendo Switch -konsolia, yksi pelaaja per konsoli.

Jos sinulla on Nintendo Switch Online Family Membership -jäsenyys, jopa kahdeksan perheenjäsentä voi käyttää samaa jäsenyyttä.