fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Uutiset
  • Game Builder Garage saapuu Nintendo Switchille

Game Builder Garage saapuu Nintendo Switchille

Oletko joskus haaveillut oman pelisi luomisesta? Tämä haave voi pian toteutua, kun Game Builder Garage saapuu yksinoikeudella Nintendo Switchille 11. kesäkuuta Nintendo eShopin kautta ladattavaksi. Tämän uuden ohjelmiston avulla jokainen voi pitää hauskaa oppiessaan luomaan ja jakamaan omia pelejä.

 

Tässä pelissä on ns. Nodoneja, olentoja, joilla on suuret persoonallisuudet ja joita käytetään rakentamaan pelejäsi alusta lähtien. Game Builder Garage sisältää kymmeniä erilaisia Nodoneja, joista jokaisella on ainutlaatuinen ominaisuus, ja voit oppia rakentamaan pelejä vain yhdistämällä niitä eri tavoin. Tällä tavalla opit peliohjelmoinnin perusteet hauskalla tavalla. Voit myös luoda laajan valikoiman erityyppisiä pelejä. Kaikkea mahdollista sivuttainvierivistä tasoloikkapeleistä ajopeleihin ja paljon muuta!

Kun käynnistät pelin ensimmäistä kertaa, aloitat Lesson Mode -pelitilasta. Siellä Nodon-olennot opettavat sinulle pelin luomisen perusteet vaihe vaiheelta valitsemassasi tahdissa.

Free Programming Mode -pelitilassa voit luoda mitä tahansa haluat ja testata, toimiiko se haluamallasi tavalla.

Game Builder Garage -ohjelmaa voi ohjata Joy-Conilla, Nintendo Switchin Pro-ohjaimella tai Nintendo Switch Liten ohjaimilla, mutta voit myös rakentaa pelejä yhdistämällä yhteensopivan tietokoneen hiiren Nintendo Switch -telakan USB-porttiin.