fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Uutiset
  • Uusi Nintendo Switch julkaistaan 8. lokakuuta

Uusi Nintendo Switch julkaistaan 8. lokakuuta

Nintendo Switch -perhe saa uuden jäsenen. Nintendo Switch – OLED Model julkaistaan 8. lokakuuta ja se tarjoaa pelaajille uuden mahdollisuuden tutustua Nintendo Switchin laajaan pelikirjastoon.

 

Nintendo Switch – OLED Model on lähes saman kokoinen kuin Nintendo Switch -konsoli, mutta siinä on suurempi 7-tuumainen OLED-näyttö, jossa on kirkkaat värit ja korkeampi kontrasti. Nintendo Switch – OLED Model -konsolissa on myös leveä säädettävä jalusta pöytätilaa varten, uusi telakka, jossa on kiinteä LAN-portti vakaata verkkopelaamista varten, 64 GB sisäistä tallennustilaa ja sisäänrakennetut kaiuttimet parannetulla äänenlaadulla pelattaessa kannettavassa tilassa tai pöytätilassa.

Kuten sekä Nintendo Switch että Nintendo Switch Lite, myös Nintendo Switch – OLED Model voidaan ottaa mukaan tien päälle ja hyödyntää sen monipuolisuutta milloin tahansa. Nintendo Switch -kantolaukun ja näytönsuojan sisältävä paketti tulee myös olemaan saatavilla Nintendo Switch – OLED Model -konsolia varten julkaisun yhteydessä.

Nintendo Switch – OLED Model julkaistaan 8. lokakuuta, eli samana päivänä kuin Metroid Dread, joka on suoraa jatkoa Metroid Fusionille ja samalla myös viimeisin osa 2D Metroid-saagassa, joka alkoi alkuperäisellä Metroid-pelillä NES:llä. Kirkkaan OLED-näytön ansiosta palkkiometsästäjä Samus Aranin uusin seikkailu Metroid Dread -pelissä tuntuu entistäkin mukaansatempaavammalta.

Nintendo Switch – OLED Model tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden kokea parannuksia kaikissa kolmessa pelitilassa:

  • TV mode: Aseta Nintendo Switch – OLED Model telakkaan pelataksesi Nintendo Switch -pelejä TV:llä. Käyttämällä sisäänrakennettua LAN-porttia käyttäjät voivat valita langallisen yhteyden WiFi-yhteyden lisäksi.
  • Tabletop mode: Säädä konsolin takana olevaa jalustaa ja käytä konsolin näyttöä pelataksesi moninpelejä kahdella mukana tulevalla Joy-Con -ohjaimella. Leveän säädettävän jalustan avulla konsoli seisoo tukevasti. Jalusta on säädettävissä parhaan mahdollisen katselukulman saavuttamiseksi.
  • Handheld mode: Käyttäjät voivat ottaa konsolin mukaansa mihin tahansa kannettavassa tilassa ja pelata moninpelejä paikallisesti tai verkossa ystävien kanssa. 7-tuumainen OLED-näyttö tarjoaa kirkkaat värit ja korkean kontrastin.

Konsolista julkaistaan kaksi eri värivaihtoehtoa:

 

Kaikki aiemmin julkaistut Joy-Con -ohjaimet Nintendo Switchille ovat yhteensopivia tämän uuden mallin kanssa. Lisäksi Nintendo Switch – OLED Model on yhteensopiva koko Nintendo Switchin pelikirjaston kanssa.*

Voit siirtää digitaaliset pelisi ja tallennustietosi toisesta Nintendo Switchistä tähän uuteen malliin.

*Nintendo Switch – OLED Model on yhteensopiva koko Nintendo Switchin pelikirjaston kanssa. Joidenkin Nintendo Labo -sarjan Toy-Con -lisätarvikkeiden osalta pelikokemuksessa saattaa kuitenkin olla eroja, koska konsolin ja näytön koossa on eroja Nintendo Switch – OLED Model -konsolin ja Nintendo Switchin välillä. Saattaa myös olla pelejä, joissa pelikokemus voi vaihdella konsolin uusien ominaisuuksien, kuten suuremman näytön koon, vuoksi.