fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Uutiset
  • Uusi Metroid Dread -traileri esittelee uusia salaperäisiä ja voimakkaita vihollisia!

Uusi Metroid Dread -traileri esittelee uusia salaperäisiä ja voimakkaita vihollisia!

Metroid Dread -pelin uusi traileri on nyt julkaistu! Tässä trailerissa näet vilkaisun joistakin salaperäisistä vaaroista, jotka vaanivat ZDR-planeetan varjoissa. Näet myös joitakin kykyjä ja aseita, joita Samuksella on käytössään taistellessaan niitä vastaan.

Tässä trailerissa salaperäinen olento hyökkää Samuksen kimppuun pian sen jälkeen, kun hän on laskeutunut ZDR-planeetalle. Salaperäinen hahmo näyttää olevan Chozo ja se on erittäin älykäs ja teknisesti edistynyt laji, jonka tarkoituksena uskottiin olevan rauhan luominen koko galaksiin. Lopulta sivilisaatio ajautui valitettavasti käännekohtaan ja eläviä Chozoja nähdään nykyään todella harvoin. Kuka on tämä Chozo-soturi ja miksi se hyökkää Samuksen kimppuun niin voimakkaasti? Pelaajat saavat tietää totuuden pelaamalla Metroid Dread -peliä, kun se julkaistaan Nintendo Switchille 8. lokakuuta.

Chozon lisäksi traileri sisältää myös muita erittäin mielenkiintoisia kohtauksia, mukaan lukien jättimäisen hirviön, joka näyttää olevan Kraid, vihollinen, jota vastaan Samus on taistellut aiemmissa peleissä. Traileri esittelee myös useita uusia ja tuttuja kykyjä ja aseita, joita Samuksella on käytössään. Näitä ovat Flash Shift, jonka avulla Samus voi matkustaa tietyn matkan hetkessä, Grapple Beam, köysimäinen palkki, jonka avulla Samus voi ylittää rotkoja tarvittaessa tai manipuloida ympäristön eri osia, ja Storm Missile, jonka avulla Samus voi lukita ja laukaista useita pieniä ohjuksia samanaikaisesti.

"Metroid Dread Report" -sarja on täydellinen paikka pysyä ajan tasalla kaikista uusimmista Metroid Dread -tiedoista sekä saada vilauksia kulissien takaa suoraan pelin kehitystiimiltä. Tässä on lista sarjan aikaisemmista artikkeleista:

Voit seurata meitä Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa saadaksesi pieniä ja suuria uutisia Nintendon maailmasta, osallistua upeisiin kilpailuihin ja paljon muuta!