fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Uutiset
  • Hyviä joululahjavinkkejä Nintendolta

Hyviä joululahjavinkkejä Nintendolta

Oletko epävarma siitä, mitä laittaisit joulukuusen alle? Autamme sinua löytämään jokaiseen pelimakuun sopivat pelit Nintendo Switchille!

Mikä konsoli sopii parhaiten joulukuusesi alle?


On olemassa kolme erilaista Nintendo Switchiä, jotka kaikki sopivat hyvin joulukuusen alle. Valitse tarpeisiisi parhaiten sopiva konsoli. Samat pelit toimivat kaikilla kolmella konsolilla, joten valitsitpa minkä version tahansa, olet tehnyt oikean valinnan!

Nintendo Switch - OLED model

Nintendo Switch – OLED Model -konsolissa on värikäs 7 tuuman OLED-näyttö, leveä säädettävä jalusta, telakka LAN-portilla, 64 GB tallennustilaa ja entistä paremmat äänet. Voidaan käyttää sekä kannettavana että liitettynä televisioon.

Nintendo Switch

Alkuperäinen konsoli, jolla voit pelata suosikkipelejäsi missä, milloin ja kenen kanssa tahansa. Nintendo Switchiä voidaan käyttää sekä liikkeellä ollessasi että liitettynä televisioon.

Nintendo Switch Lite

Nintendo Switch Lite on kompakti ja kevyt konsoli, jossa on sisäänrakennetut ohjaimet. Tämä on täydellinen konsoli kaikille, jotka ovat usein liikkeellä. Voidaan käyttää ainoastaan kannettavana.

Joulupyhien suosituimpia pelejä


Täydellistä viihdettä vapaahetkiin

Pokémon Brilliant Diamond & Pokémon Shining Pearl

Oletko yksi niistä ihmisistä, jotka pelasivat Pokémon Diamond ja Pokémon Pearl -pelejä, kun se julkaistiin Nintendo DS:lle? Sitten sinulla on mahdollisuus vierailla uudestaan Sinnoh-alueella Pokémon Brilliant Diamond ja Pokémon Shining Pearl -peleissä. Jos et ole pelannut alkuperäisiä pelejä, sinulla on vielä tämä upea kokemus koettavana. Meille kaikille, jotka rakastamme Pokémoneja!

Mario Party Superstars

Koe tämä loistava ja perheystävällinen minipelikokoelma koko Mario Party -sarjasta. Tämä on juhla, jonka voit ottaa mukaasi mihin tahansa ja pelata milloin tahansa joko paikallisesti langattomasti tai verkossa. Jos tämä peli päätyy joulukuusen alle, joulusta tulee varmasti todella hyvä!

Super Mario 3D All-Stars

Koe kolme Marion suurinta 3D-seikkailua Super Mario 3D All-Stars -pelissä! Mukana olevat pelit ovat: Super Mario 64, Super Mario Sunshine ja Super Mario Galaxy. Kaikki pelit on optimoitu Nintendo Switchille päivitetyllä HD-grafiikalla. Pelejä voi pelata Joy-Con -ohjaimilla ja kokoelma sisältää musiikkisoitintoiminnon, jolla voit helposti nauttia kaikkien kolmen pelin eeppisestä musiikista! Mahtava joululahja kaikille Mario-faneille!

Metroid Dread

Metroid Dread on ensimmäinen 2D Metroid-peli täysin uudella pelattavuudella 19 vuoteen. Tämä peli sopii kaikille, jotka rakastavat Metroid-pelejä ja myös heille, jotka eivät ole koskaan aiemmin pelanneet Metroid-pelejä. Tämä on Metroidia parhaimmillaan! Intensiivistä, jännittävää ja paljon toimintaa on luvassa!

Pelejä, jotka pitävät sinut kunnossa


Treenaa kehoa ja mieltä peleillä, jotka ovat sekä haastavia että viihdyttäviä.

Big Brain Academy: Brain vs. Brain

Joululahja kaikille, jotka haluavat haastaa aivonsa! Viihdyttävä ja perheystävällinen samanaikaisesti! Sisältää useita hauskoja moninpelitiloja! Parasta on, että voit haastaa aivosi useilla eri tavoilla. Voit pelata tätä peliä myös verkossa, joten tässä on monia tapoja ottaa haasteita vastaan!

Ring Fit Adventure

Treenaa kehoasi samalla, kun seikkailet maailmassa, jossa on erilaisia hirviöitä ja lohikäärme, joka pitää kehonrakennuksesta. Peli kaikille, jotka haluavat liikkua pelatessaan. Useat erilaiset harjoitukset odottavat sinua ja häntä, joka saa tämän joululahjan sinulta.

Super Mario Maker 2

Pelaa, luo ja jaa sivuttainvieriviä Super Mario -kenttiä Super Mario Maker 2 -pelissä Nintendo Switchillä! Rakenna kenttiä, joista olet aiemmin voinut vain unelmoida ja jaa ne verkossa, jolloin myös muut pelaajat voivat kokeilla niitä.

Game Builder Garage

Oletko joskus haaveillut oman videopelisi luomisesta? Tämä haave voi toteutua Game Builder Garagen avulla. Tämän ohjelmiston avulla jokainen voi pitää hauskaa oppiessaan luomaan ja jakamaan omia videopelejään. Jos tunnet jonkun, joka haluaa pelikehittäjäksi, tämä voi olla täydellinen joululahja juuri hänelle!

Pelejä, jotka tuovat perheen yhteen


Haasta sukulaiset ja ystävät peleillä, jotka on suunniteltu pelattavaksi yhdessä. Pelaa toisten kanssa tai toisia vastaan.

Mario Kart 8 Deluxe

Tämä on täydellinen versio Mario Kart 8 -pelistä ja täydellinen ajopeli kaikille, jotka haluavat pelata milloin tahansa, missä tahansa ja kenen kanssa tahansa. Tämä on kaikkien aikojen suurin Mario Kart -peli ja se on täynnä erilaisia ratoja, hahmoja, ajoneuvoja ja muita ominaisuuksia.

Super Mario Party

Lautapelit ovat todella hauskoja perheen ja ystävien kanssa. Tässä pelissä voit myös viettää aikaa yhdessä Marion ja hänen ystävien kanssa! Klassiseen Mario Party -tyyliin tässä on mukana paljon erilaisia minipelejä ja erilaisia pelitapoja. Haasta joku tai jotkut ja heitä sitten noppia!

Super Mario 3D World + Bowser's Fury

Super Mario 3D World on fantastinen seikkailupeli jopa neljälle pelaajalle, mutta tästä löytyy myös Bowser's Fury -peli, joka on jännittävä ja viihdyttävä seikkailu. Paljon pelattavaa samassa paketissa, joten tämä on ehdottomasti loistava joululahjavinkki!

Super Smash Bros. Ultimate

Jos pidät taistelupeleistä, tämä peli sopii hyvin todennäköisesti juuri sinulle. Paljon erilaisia kenttiä ja hahmoja valittavana. Tässä pelissä on mukana hahmoja monista eri peleistä kuten Mario, Link, Kirby, Donkey Kong, Pikachu, Yoshi, Sonic, Pac-Man ja monia, monia muita. Haasta ystäväsi!

Pelejä sinulle, joka kaipaat omaa aikaa


Pidä tauko tai lähde seikkailuun. On monia tapoja palautua.

Animal Crossing: New Horizons

Peli, jossa voit luoda oman saaresi, oman elämäsi ja voit myös kutsua kaikki tutut käymään luonasi! Rentouttava peli, jossa suunnittelet useimmat asiat ihan itse. Hanki uusia ystäviä, nauti neljästä vuodenajasta ja tutki saarta! Monet jännittävät asiat odottavat sinua! Varsinkin, jos pelaat verkossa ja löydät kaiken, mitä se sisältää.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Astu maailmaan täynnä seikkailuja ja tutkimista. Lähde seikkailemaan valtavassa avoimessa maailmassa, jossa on nittyjä, metsiä ja korkeita vuoria Hyrulen valtakunnassa. Vapaus on valtavaa tässä pelissä ja maailma on uskomattoman suuri. Monet erilaiset hirviöt odottavat sinua, joten muista käyttää sekä oveluutta että aseita seikkailun edetessä.

Super Mario Odyssey

Lähde Marion ja hänen uuden ystävänsä Cappyn ja ilmalaiva Odysseyn mukaan suureen 3D-seikkailuun, joka vie heidät matkalle maailman ympäri. Kerää kuut ja pelasta Prinsessa Peach Bowserin hääsuunnitelmilta. Useita suuria kenttiä tutkittavana ja päävihollisia voitettavana!

Miitopia

Lähde jännittävään, helppoon ja hauskaan seikkailuun, jossa voit itse päättää, kuka seuraa sinua ja voita Dark Lord, ilkeä tyyppi, joka varastaa muiden kasvot. Miitopia on muokattavissa oleva seikkailu Nintendo Switchille. Luo ja muokkaa Mii-hahmo kenestä tahansa: ystävistäsi, perheestäsi, julkkiksista ja heitä heidät sitten elämänsä seikkailuun. Miitopian joululahjaksi saaville on luvassa hauskoja hetkiä ja paljon naurua.

NÄYTÄ LISÄÄ PELEJÄ