fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Uutiset
  • Splatoon 3 julkaistaan 9. syyskuuta!

Splatoon 3 julkaistaan 9. syyskuuta!

Splatoon 3 julkaistaan Nintendo Switchille perjantaina 9. syyskuuta. Osallistu taisteluihin puhtaimmalla musteella yhdessä muiden Inklingien ja Octolingien kanssa ja löydä uusia aseita, ominaisuuksia ja kauden trendikkäimpiä varusteita. Splatsville ja aurinkoinen Splatlands odottavat sinua.

Splatoon 3:ssa Turf War -tila luo todella vauhdikkaita 4-vs-4-taisteluja verkossa. Jotkut kentät tulet varmasti tunnistamaan, kun taas toiset ovat aivan uusia. Neljän hengen joukkueet kokoontuvat peittämään pinnat mahdollisimman paljolla musteella. Uusi Splatoon 3 – Extended Turf War gameplay -traileri tarjoaa hyvän kuvan pelistä. Tutustu uuteen Eeltail Alley -kenttään ja uusiin Stringer-aseisiin, uuteen kaarevaan asetyyppiin, jonka avulla pelaajat voivat lähettää mustetta sivuttain ja pystysuunnassa. Traileri esittelee myös uusia varusteita ja muuta tietoa.

Intensiivisten 4-vs-4-moninpelien lisäksi Splatoon 3:ssa on myös yksinpelattava kampanja ja uusi versio Salmon Run -yhteistyötilasta. Yksinpelitilassa ohjaat Agent 3:sta taistelussa kiusallisia oktarilaisia ​​vastaan ​​ja löydät Alternan ja The Fuzzy Oozen salaisuudet.

Samalla kun taistelet Salmon Runissa, muut pelaajat voivat liittyä mukaan ja voitte yhdessä pysäyttää vaarallisia Salmonid-päävastustajia. Jotkut päävastustajista ovat myös valtavan suuria!

 

0422 splatoon3 expansionpass

Aloita Splatoon 3:n harjoittelu jo tänään Nintendo Switchin Splatoon 2:n ja Splatoon 2: Octo Expansion DLC:n avulla. Splatoon 2: Octo Expansion DLC on osa Nintendo Switch Online + Expansion Pack -jäsenyyttä, ja jos sinulla on se ja Splatoon 2 -peli, voit ladata tämän DLC:n ilman lisäkustannuksia Nintendo eShopista. Etsi vain Splatoon 2: Octo Expansion DLC Nintendo eShopista Nintendo Switchilläsi ja valitse "Download" -vaihtoehto osiossa "Content for Nintendo Switch Online + Expansion Pack Members".

Splatoon 2: Octo Expansion DLC:ssä pelaajat omaksuvat Agent 8:n roolin, Octolingin, joka herää ilman muistojaan metron pimeässä paikassa. Agentti 8 kamppailee päästäkseen läpi salaperäisen maanalaisen testilaitoksen seikkailussa, joka sisältää yli 80 tehtävää täynnä haasteita. Jokainen, joka onnistuu pakenemaan tästä vaarallisesta paikasta, voi liittyä moninpeleihin omana Octolingina.

 

SPLATOON 3