fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Uutiset
  • Nintendo Switch – OLED Model Splatoon 3 Edition julkaistaan perjantaina 26. elokuuta!

Nintendo Switch – OLED Model Splatoon 3 Edition julkaistaan perjantaina 26. elokuuta!

Käytä mustetta tyylikkäästi uudella Nintendo Switch – OLED Model Splatoon 3 Edition -konsolilla. Voit myös hankkia ainutlaatuisen Nintendo Switch Pro Controller Splatoon 3 Edition -ohjaimen. Tai miltä kuulostaisi hieno kantolaukku Splatoon 3 -teemalla?

Nintendo Switch – OLED Model Splatoon 3 Edition -konsoli julkaistaan perjantaina 26. elokuuta. Nintendo Switch – OLED Model Splatoon 3 Edition -konsolin ulkoasu on saanut inspiraatiota Nintendo Switchille julkaistavasta Splatoon 3:sta (myydään erikseen), ja sitä koristavat roiskeet, kalmarimaiset kuvat suoraan Splatsvillestä. Se sisältää yhden sinisen ja yhden keltaisen gradientin Joy-Con -ohjaimen, joissa on valkoinen alapuoli, ja valkoisen graffititeemalla varustetun Nintendo Switch -telakan.

Splatoon 3 julkaistaan Nintendo Switchille perjantaina 9. syyskuuta. Samana päivänä julkaistaan myös Nintendo Switch Pro Controller Splatoon 3 Edition, jonka värit sopivat sekä Inklingeille että Octolingeille, sekä Nintendo Switch Carrying Case (Splatoon 3 Edition) + Screen protector. Osallistutpa sitten verkossa Turf Wariin kotoa käsin tai pelaat Story Modea liikkeellä ollessasi, nämä tuotteet auttavat varmistamaan, että käytät mustetta tyylikkäästi.

Pelaajat voivat kohdata vastustajansa kaoottisessa 4-v-4 Turf Warissa yhdistelmässä uusia ja palaavia kenttiä, joissa joukkueet kohtaavat toisensa ja heidän tavoitteena on peittää eniten maata musteellaan voittaakseen ja löytääkseen ominaisuuksia, aseita ja trendikkäimpiä varusteita auringon tällä puolen. Splatoon 3 sisältää myös yksinpelikampanjan ja Salmon Run -yhteistyötilan seuraavan version. Liity Agent 3:n seuraan yksinpelin tarinatilassa taistellaksesi kuritonta Octarian-armeijaa vastaan ja löydä salaperäisen paikan, nimeltä Alterna and the Fuzzy Ooze, salaisuudet. Sukeltaessaan Salmon Runiin pelaajat voivat ottaa yhteyttä joukkuetovereihinsa torjuakseen vaarallisia lohipomo-aaltoja, joista osa on valtavan kokoisia.

Nintendo Switch – OLED Model Splatoon 3 Edition -konsolissa on eloisa 7 tuuman OLED-näyttö, leveä säädettävä jalusta, telakka langallisella LAN-portilla (LAN-kaapeli myydään erikseen), 64 GB sisäistä tallennustilaa ja sisäänrakennetut kaiuttimet parannetulla äänenlaadulla pelattaessa kannettavassa tilassa tai pöytätilassa. Pelaajat voivat pelata televisiolla ja jakaa irrotettavat Joy-Con -ohjaimet ja pitää hauskaa moninpeleissä. Ja kuten sekä Nintendo Switchin että Nintendo Switch Liten, voit ottaa myös Nintendo Switch – OLED Model -konsolin mukaasi, kun lähdet liikkeelle ja nauttia sen monipuolisuudesta pelatessasi missä tahansa.

Voit seurata meitä Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa saadaksesi pieniä ja suuria uutisia Nintendon maailmasta, osallistua upeisiin kilpailuihin ja paljon muuta!