fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Uutiset
  • Kirby’s Dream Buffet aukeaa tänä kesänä Nintendo Switchillä!

Kirby’s Dream Buffet aukeaa tänä kesänä Nintendo Switchillä!

Kuka kaipaa hauskaa Kirby-moninpeliä? Kirby’s Dream Buffet saapuu Nintendo Switchille tänä kesänä. Se tarjoaa hauskaa moninpelaamista paikallisesti tai verkossa. Luvassa on erilaisia ruoka-aiheisia kenttiä, joita jopa nirsoimmat syöjät haluavat syödä.

Kirby’s Dream Buffet julkaistaan yksinoikeudella Nintendo Switchin Nintendo eShopissa, ja se sisältää joukon Kirbyjä, jotka pyörivät ruoka-aiheisten kenttien läpi neljässä erässä. Tästä moninpelihauskuudesta ei vauhtia puutu! Pelaajat kisaavat keskenään näillä herkullisilla esteradoilla kerätäkseen mansikoita Kirbyn kasvaessa, tönimällä muut pelaajat pois kentältä ja käyttämällä tuttuja Copy Abilities -kykyjä – tai Copy Food Abilities -kykyjä, kuten niitä kutsutaan täällä - voittaakseen kilpailun.

Kirby’s Dream Buffet tarjoaa helposti omaksuttavaa pelattavuutta kaikentasoisille pelaajille, mutta siinä on myös sopivasti haastetta kaikkein kilpailuhenkisimmille pelaajille.

Lisätietoja Kirby’s Dream Buffet -pelistä paljastetaan myöhemmin.

Voit seurata meitä Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa saadaksesi pieniä ja suuria uutisia Nintendon maailmasta, osallistua upeisiin kilpailuihin ja paljon muuta!