fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Uutiset
  • Splatoon 3: Splatfest World Premiere demo on nyt ladattavissa!

Splatoon 3: Splatfest World Premiere demo on nyt ladattavissa!

Splatoon 3 saapuu Nintendo Switch -perheen konsoleille 9. syyskuuta, mutta jo nyt voit ladata pelin demoversion Nintendo eShopista ja testata tätä uutuutta!

Splatfest-taistelut on päivitetty ja ne esitellään Splatoon 3: Splatfest World Premiere -demossa 27. elokuuta. Kaikki, jotka haluavat aloittaa taistelut, voivat ladata ilmaisen demoversion Nintendo eShopista jo nyt ja oppia, miten asiat toimivat. Sitten voit myös kävellä Splatsvillen kaupungissa ja valmistautua lauantaina järjestettävään Splatfestiin. Kun lataat Splatfest World Premiere -demon, saat sähköpostiisi koodin, joka antaa sinulle 7 päivän Nintendo Switch Online -kokeilujakson.

Splatfest-joukkueet valitaan vastaamalla, mikä on paras: kivi, paperi vai sakset. Sitten nämä kolme joukkuetta keräävät pisteitä pelitilassa nimeltään Turf War, jossa heidän tavoitteena on värittää aluetta mahdollisimman paljon oman joukkueensa värillä.

Tapahtuma alkaa 27. elokuuta ja klo 11:00-17:00 välisenä aikana joukkue voi pelata toista joukkuetta vastaan. Sitten klo 17:00-23:00 pelaajat voivat kokeilla uutta Splatfest Tricolor Turf Waria, jossa johdossa oleva joukkue kohtaa kaksi pelaajaa toisesta joukkueesta ja kaksi pelaajaa kolmannesta joukkueesta. Tämä 4 vs 2 vs 2 -formaatti tuo Splatfesteihin uudenlaista värikästä kaaosta. Sen jälkeen pisteet lasketaan ja tulos julkistetaan sunnuntaina 28. elokuuta klo 17:00.