fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Uutiset
  • Snipperclips - Cut it out, together! julkaistaan Nintendo Switchille 3. maaliskuuta!

Snipperclips - Cut it out, together! julkaistaan Nintendo Switchille 3. maaliskuuta!

Luovien pulmien ratkaiseminen yhdessä jonkun kanssa ei ole vain jännittävä haaste, se on myös uskomattoman hauskaa! Voit kokeilla sitä yhdessä Snipperclips - Cut it out, together! -pelissä, joka julkaistaan Nintendo Switchille 3. maaliskuuta!

Snipperclips - Cut it out, together! on kaikenikäisille soveltuva peli ja se sopii täydellisesti pelattavaksi yhdessä perheen ja ystävien kanssa. Voit ostaa pelin joko Nintendo eShopin kautta tai kaupasta hankkimalla limited bundlen (rajoitettu erä), joka sisältää kaksi Joy-Con -peliohjainta (Neon Red/Neon Blue) ja Snipperclips - Cut it out, together! -pelin latauskoodin.

Snipperclips - Cut it out, together! on peli, joka kannustaa yhteistyöhön, kommunikaatioon ja luovaan ajatteluun. Kun kaksi pelaajaa pelaa yhdessä, kumpikin pelaa käyttämällä omaa Joy-Con -peliohjainta. Tässä luovassa, uudentyyppisessä toiminta-/pulmapelissä sinun tehtävänäsi on ratkaista pulmia leikkaamalla paperihahmoja uusiin muotoihin. Peli on helppo aloittaa, mutta se vaikeutuu, mitä pidemmälle sitä pelataan. Sen on kehittänyt Lontoossa sijaitseva indie-kehittäjä SFB Games yhteistyössä Nintendon kanssa.

Jopa neljä pelaajaa voi tehdä yhteistyötä tai pelata vastakkain kolmessa eri pelitilassa. Ensimmäinen pelitila on nimeltään WORLD of fun (1-2 pelaajalle, yhteistyö), PARTY (2-4 pelaajalle, yhteistyö) ja BLITZ (2-4 pelaajalle, jotka kilpailevat toisiaan vastaan).

Pelistä julkaistaan myös ladattava demoversio Nintendo eShopissa 3. maaliskuuta heille, jotka haluavat kokeilla peliä ennen ostoa.