fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Uutiset
  • Täyttä vauhtia eteenpäin, kun Mario Kart 8 Deluxe julkaistaan 28. huhtikuuta!

Täyttä vauhtia eteenpäin, kun Mario Kart 8 Deluxe julkaistaan 28. huhtikuuta!

Nauti Mario Kart 8 -pelin täydellisestä versiosta missä ja milloin tahansa, kenen tahansa kanssa, kun se julkaistaan 28. huhtikuuta.

Voit pelata jopa 8 ystäväsi kanssa paikallisesti. Kaikki Wii U -version suosikkiradat ja -hahmot ovat mukana kuten myös kaikki DLC-radat ja -hahmot. Pelissä on yhteensä 48 rataa heti alusta alkaen. Peli sisältää myös muutamia uusia hahmoja kuten Splatoon-pelistä tutut Inkling Boy ja Inkling Girl, King Boo, Dry Bones ja Bowser Jr.! Tämä tarkoittaa, että sinulla on 42 kuskia valittavana.

Tämän lisäksi Battle Mode on uudistettu ja se sisältää Balloon Battle ja Bob-omb Blast -pelitilat sekä uudet radat nimeltään Urchin Underpass ja Battle Stadium sekä sellaiset klassikot kuten (GCN) Luigi’s Mansion ja (SNES) Battle Course 1. Pelaajilla voi nyt olla käytössä kaksi esinettä, mukaan lukien aikaisemmista Mario Kart -peleistä tuttuja esineitä kuten Boo, joka varastaa esineitä muilta hahmoilta sekä Feather, jonka avulla voit hypätä korkeammalle Battle Modessa.

Peli sisältää myös uuden ohjaustavan, joka helpottaa aloittelijoiden ja pienten lasten pelaamista. Mukana on myös 200cc-luokka ja Mario Kart 8 Deluxe -peliä voi pelata 1080p-tilassa. Toisten kanssa pelaaminen on aina hauskaa, mutta se on vielä hauskempaa Mario Kart 8 Deluxe -pelissä. Peli sisältää neljä erilaista moninpelimahdollisuutta:

  • Jopa neljä pelaajaa voi pelata yhdellä Nintendo Switchillä TV mode tai Tabletop mode -tilassa.
  • Voit pelata peliä verkossa. Kaksi pelaajaa voi mennä paikallisesti pelaamaan verkossa jopa 12 pelaajan moninpelitilassa.
  • Yhdistä useampi Nintendo Switch -pelikonsoli langattomasti toisiinsa. Jopa kahdeksan pelaajaa voi pelata yhdessä samassa huoneessa tällä tavalla.
  • Jopa 12 TV mode -tilassa olevaa pelikonsolia voidaan yhdistää toisiinsa LAN Play -tilassa, 1-2 pelaajaa per Nintendo Switch.

Mario Kart 8 Deluxe hyödyntää myös useita erilaisia amiibo-figuureja. Kokeile käyttää Super Mario-, Animal Crossing- ja Splatoon-pelisarjoista tuttuja amiibo-figuureja.