fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Uutiset
  • Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia julkaistaan 19. toukokuuta

Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia julkaistaan 19. toukokuuta

Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia julkaistaan Nintendo 3DS -käsikonsoleille 19. toukokuuta. Silloin julkaistaan myös Limited Edition -versio, joka sisältää pelin lisäksi taidekirjan, kolme pinssiä, käännettävän kansilehden, “Sounds of Echoes” -musiikkilevyn sekä Alm ja Celica amiibo-figuurit.

Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia on strateginen toimintaseikkailu, joka on nykyaikaistettu versio Fire Emblem Gaiden -pelistä, jota ei ole koskaan aikaisemmin julkaistu Japanin ulkopuolella.

Tässä pelissä ohjataan kahta erilaista armeijaa Almin ja Celican johtamana, ja molempien tavoitteena on yhdistää sodan runtelema Valentian maa. Kuten aikaisemmissa Fire Emblem -peleissä taktikointi ja oikeiden soturien valitseminen ennen taistelua on erittäin tärkeää.

Peli sisältää Classic Mode -pelitilan, jossa soturisi voivat vahingoittua niin, että heidät täytyy ottaa pois pysyvästi tulevista taisteluista. Jos et halua valita tätä pelitilaa, voit valita Casual Mode -pelitilan, jossa kaatuneet soturisi voivat palata jonkin ajan kuluttua.

Seuraa pelin jännittävää juonta, jossa Alm ja Celica ovat pääroolissa. Rekrytoi uusia sankareita ja kukista vihollisia saadaksesi lisätietoja Almista ja Celicasta. Peli sisältää ääninäyttelijöitä ja upeita välianimaatioita, ja nämä tehostavat yhdessä pelin juonta huomattavasti.

Tutki pelin ympäristöjä 3D:nä. Pelissä on monia salaisuuksia löydettävänä. Tiettyjen kenttien lopusta löydät Milas-patsaan, jota voidaan käyttää hahmojen päivittämisessä tai hahmojen luokkien muuttamisessa. Voit käyttää Alm ja Celica amiibo-figuureja avataksesi ainutlaatuisia kenttiä pelissä. Lisäksi voit myös käyttää niitä kutsuaksesi mukaan taisteluun Illusory Heron, joka on pelin ohjaama apuri. Voit hankkia nämä amiibo-figuurit erikseen tai hankkimalla Limited Edition -version.

Lisäksi voit myös käyttää amiibo-figuureja kuten Marth, Roy, Ike, Robin, Lucina ja tulevaa Corrin amiibo-figuuria. Ne voivat myös kutsua mukaan taisteluun Illusory Heron. Kaikki muut saatavilla olevat amiibo-figuurit ovat myös yhteensopivia pelin kanssa. Käyttämällä muita amiibo-figuureja voit kutsua mukaan taisteluun hirviön, joka voi auttaa pelaajia taistelukentällä.