Nintendo logotype
  • Uutiset
  • YO-KAI WATCH 2 -KILPAILU! (PÄÄTTYNYT)

YO-KAI WATCH 2 -KILPAILU! (PÄÄTTYNYT)

YO-KAI WATCH 2 -KILPAILUN VOITTAJAT ON ARVOTTU!

Päivitetty 7. huhtikuuta:

Onneksi olkoon Roosa Haapalainen, joka saa YO-KAI WATCH 2: Bony Spirits -pelin ja Suvi Känsäkoski, joka saa YO-KAI WATCH 2: Fleshy Souls -pelin. Kiitos kaikille kilpailuun osallistuneille!

Vihdoinkin perjantai! Nyt voit osallistua uuteen Facebook-kilpailuumme!

Osallistumalla kilpailuumme sinulla on mahdollisuus voittaa joko YO-KAI WATCH 2: Bony Spirits tai YO-KAI WATCH 2: Fleshy Souls Nintendo 3DS:lle!

Voit osallistua kilpailuun tykkäämällä kilpailusta Facebook-sivullamme ja vastaamalla seuraavaan kysymykseen kilpailun kommenttikentässä: Kumman version haluaisit mieluummin: Bony Spirits vai Fleshy Souls?

Kilpailu päättyy perjantaina 7. huhtikuuta klo 12:00 ja kilpailun päätyttyä arvomme kaksi satunnaista voittajaa, jotka julkaistaan Facebook-sivullamme. Onnea kilpailuun!

Tämä kilpailu ei ole Facebookin sponsoroima, organisoima tai ylläpitämä. Lue kilpailun säännöt ennen kuin osallistut kilpailuun.

Kilpailun säännöt

Voidaksesi osallistua kilpailuun sinun täytyy asua Suomessa. Bergsalan työntekijät ja heidän perheenjäsenet eivät ole oikeutettuja osallistumaan kilpailuun.

Kilpailuun osallistuminen ei edellytä ostamista.

Arvomme kaksi voittajaa. Voittajat arvotaan satunnaisesti Bergsalan työntekijöiden toimesta. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muihin tuotteisiin.

Voittajiin otetaan yhteyttä Facebookin kautta. Osallistumalla kilpailuun hyväksyt, että julkaisemme nimesi nettisivuillamme osoitteessa nintendo.fi sekä Facebook- ja Twitter-sivuillamme, jos voitat. EMME luovuta yhteystietojasi kolmansille osapuolille.

Osallistu kilpailuun Facebook-sivullamme >>

Lisää uutisia