fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Uutiset
  • New Nintendo 2DS XL julkaistaan 28. heinäkuuta!

New Nintendo 2DS XL julkaistaan 28. heinäkuuta!

Nintendo 3DS -käsikonsoliperhe saa pian uuden jäsenen.

Julkaisemme New Nintendo 2DS XL -konsolin 28. heinäkuuta. Katso seuraava traileri nähdäksesi, miltä tämä uusi konsoli näyttää:

Kuten näet trailerissa, New Nintendo 2DS XL -konsolissa on uusi, hieno muotoilu ja se julkaistaan kahtena eri värivaihtoehtona, jotka ovat BLACK+TURQUOISE ja WHITE+ORANGE. Se sisältää samat suuret näytöt kuin New Nintendo 3DS XL ja se on yhtä tehokas, mutta hieman kevyempi. Kuten nimestä voi päätellä, New Nintendo 2DS XL -konsolilla voi pelata pelejä ainoastaan 2D-tilassa. Siinä on myös sisäänrakennettu amiibo-tuki.

Tämän konsolin julkaisupäivänä julkaisemme myös kolme uutuuspeliä, joita voit pelata kaikilla Nintendo 3DS -käsikonsoliperheeseen kuuluvilla konsoleilla:

  • Hey! PIKMIN: Tässä täysin uudenlaisessa Pikmin-pelissä ohjataan Captain Olimaria läpi 2D-kenttien ja kerätään Sparkliumia hänen rikkinäistä S.S. Dolphin 2 -avaruusalusta varten. Käytä kosketusnäyttöä valitaksesi oikean Pikminin oikeaan tilanteeseen. Heitä Pikminejä vihollisia tai esineitä kohti edetäksesi ja ratkaistaksesi pulmia tässä hauskassa seikkailussa.
  • Miitopia: Lähde seikkailuun yhdessä Mii-hahmosi ja Mii-ystäviesi kanssa uudessa Miitopia-maailmassa. Anna Mii-hahmoille erilaisia rooleja ja näe jännittäviä ja hauskoja tilanteita, kun he taistelevat yhdessä Dark Lordia vastaan. Voit ottaa Miitomo ja Tomodachi Life -pelien Mii-hahmot mukaan seikkailuun, tai luoda oman Mii-joukkueen. Hauska roolipeli, jossa luodaan suhteita ja rakennetaan joukkueita.
  • Dr Kawashima’s Devilish Brain Training: Can you stay focused?: Suositun Brain Training -pelisarjan kolmas peli. Tämän pelisarjan pelejä on myyty jo yli 15 miljoonaa kappaletta Euroopassa. Valmistaudu treenaamaan aivojasi. Nyt testataan, kuinka hyvin pystyt keskittymään!