fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Uutiset
  • Tutustu jännittävään aavikkomaailmaan Ever Oasis -pelissä 23. kesäkuuta!

Tutustu jännittävään aavikkomaailmaan Ever Oasis -pelissä 23. kesäkuuta!

Ever Oasis on täysin uusi peli Koichi Ishiiltä, joka on luonut mm. suositun Mana-roolipelisarjan. Ever Oasis esittelee täysin uuden, jännittävän maailman, kun se julkaistaan Nintendo 3DS -käsikonsoleille 23. kesäkuuta.

 

Ever Oasis on uusi toimintaseikkailu- ja roolipeli, jonka kehittäjänä toimii Grezzo, joka on kehittänyt The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D ja The Legend of Zelda: Majora’s Mask 3D -pelit Nintendo 3DS:lle. Sinun tärkein tehtäväsi tässä pelissä on rakentaa uusi keidas aavikolla ja onnistuaksesi tässä tarvitset apua veden henki Esnalta. Luomastasi keitaasta tulee turvapaikka taistelussa uhkaavia elementtejä vastaan, jotka haluavat tuhota kaiken elävän aavikolla.

Pidä hyvää huolta kaikista vierailijoista, jotka saapuvat keitaallesi, sillä saattaa olla, että he jäävät asumaan keitaallesi ja perustavat sinne kukkakauppoja. Tämä tuottaa tuloja ja saa keitaan kukoistamaan. Keitaasta huolehtimisen lisäksi sinun täytyy myös lähteä seikkailemaan aavikolle kerätäksesi arvokkaita materiaaleja ja löytää kaikki siellä piilevät salaisuudet. Seikkailun aikana voit kohdata muita seikkailijoita, joista voi tulla liittolaisiasi. He ovat tarpeen, sillä monet vaarat uhkaavat elämää aavikolla ja tulet tarvitsemaan ystäviä taisteluissa.

Pelin tarina yhdistää tämän kaiken ja se muodostaa pelin emotionaalisen sydämen!

Pelin tarina on suunniteltu korostamaan ystävällisyyttä ja asioita, jotka koskettavat pelaajan sydäntä, kertoo Ishii-san. Ever Oasis -pelissä keskitytään ystävien auttamiseen. Emme halunneet luoda sankaria, joka selviytyy kaikesta yksin. Pelin sankari tulee kohtaamaan monia tilanteita, jolloin ei ole mahdollista edetä ilman keitaan asukkaiden apua.

Jos haluat tietää enemmän Ishiistä ja hänen ajatuksistaan koskien Ever Oasis -peliä, voit lukea lisää täältä (ulkoinen sivusto englanniksi). Lisätietoja Ever Oasis -pelistä löydät pelisivultamme.