fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

 • Uutiset
 • Uusimmat Nintendo-uutiset tämän vuoden E3-messuilta

Uusimmat Nintendo-uutiset tämän vuoden E3-messuilta

Nintendo paljasti tänään monia uusia pelejä Nintendo Switchille suorassa Nintendo Spotlight: E3 2017 -lähetyksessään.

Nintendo Spotlight ja Treehouse Live -lähetyksissä paljastettiin lisätietoja Super Mario Odyssey -pelistä, joka on ensimmäinen avoimen maailman Mario-seikkailu yli 15 vuoteen. E3-messuvieraat pääsivät myös testaamaan pelin ensimmäistä demoversiota. Marion uusi apuri on tässä pelissä nimeltään Cappy, joka antaa Mariolle hienoja hyökkäyksiä kuten Cap Throw, Cap Jump ja Capture. Mario voi myös ajaa erilaisilla ajoneuvoilla ja muuttua Pixel Marioksi ja paljon muuta.

Lähetyksessä paljastettiin myös, että Nintendo Switchille on tulossa uusi Kirby-peli ja uusi Yoshi-peli. Saimme myös nähdä, miltä Xenoblade Chronicles 2 näyttää ja lisäksi saimme tietää ensimmäistä kertaa, että Metroid Prime 4 ja uusi Pokémon RPG-peli on kehitteillä Nintendo Switchille.

Mahtava amiibo-uutinen oli, että Super Mario Odyssey -peliä varten on tulossa kolme hienoa amiibo-figuuria, jotka ovat: Mario, Prinsessa Peach ja Bowser, jotka ovat pukeutuneet tyylikkäästi. Lisäksi on tulossa kaksi uutta Super Mario -sarjaan kuuluvaa amiibo-figuuria, Goomba ja Koopa Troopa.

Metroid Prime 4 -uutisen lisäksi paljastettiin myös, että Nintendo 3DS -käsikonsoleille on tulossa Metroid-peli nimeltään Metroid: Samus Returns, joka on uudistettu versio vuoden 1992 Game Boy -seikkailusta Metroid II: Return of Samus. Tämä peli julkaistaan 15. syyskuuta. Samana päivänä julkaistaan myös kaksi uutta amiibo-figuuria, taisteluvalmis Samus ja Metroid.

Tulevia pelejä Nintendo Switchille

 • Pokkén Tournament DX (BANDAI NAMCO Entertainment Inc. ja Pokémon Company) julkaistaan 22. syyskuuta.
 • Yoshi saa uuden pelin, jossa voit tutkia suurta maailmaa, joka näyttää koristellulta pienoismallilta. Jokaisessa sivuttainvierivässä kentässä on perinteinen näkymä edessä sekä toinen näkymä takana, missä voit tutkia maailmaa eri tavalla ja löytää uusia yllätyksiä. Tämä uusi Yoshi-seikkailu julkaistaan vuoden 2018 aikana.
 • Kirby saa myös oman pelin Nintendo Switchille. Kopioi vihollisten kykyjä, tee kombo-hyökkäyksiä ja ratkaise pulmia! Voit pelata yhdessä kolmen kaverin kanssa. Tämä peli julkaistaan vuoden 2018 aikana.
 • Xenoblade Chronicles 2 on arvostetun RPG-pelisarjan uusin osa, jossa uusi sankari lähtee etsimään Elysiumia täysin uudessa ja jännittävässä maailmassa. Tämä peli julkaistaan talvella.
 • Fire Emblem Warriors (KOEI TECMO GAMES) julkaistaan Nintendo Switchille tänä syksynä. Myöhemmin se julkaistaan myös New Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS ja New Nintendo 2DS XL -käsikonsoleille.

Nintendo Switch saa myös monia jännittäviä pelejä kolmannen osapuolen kehittäjiltä. 

 • Rocket League (Psyonix), tässä pelissä jopa kahdeksan pelaajaa voi kilpailla pelissä, joka yhdistää jalkapallon ja kilpa-ajamisen. Peli julkaistaan talvella.
 • Tietyt The Legend of Zelda -pelistä tutut erikoisesineet ilmestyvät Bethesdan The Elder Scrolls V: Skyrim -pelin Nintendo Switch -versiossa, kun se julkaistaan tänä talvena.
 • Mario + Rabbids Kingdom Battle (Ubisoft) on mahtava sekoitus Sienivaltakuntaa ja Ubisoftin Rabbids-hahmoja. Uskomattoman hauska peli, jossa Rabbids-hahmot pukeutuvat kuin Mario ja hänen ystävänsä. Peli julkaistaan yksinoikeudella Nintendo Switchille 29. elokuuta.
 • EA SPORTS FIFA 18 julkaistaan Nintendo Switchille 29. syyskuuta. Täydellinen peli, jota voit pelata milloin, missä ja kenen kanssa tahansa.

Vaikka Nintendo Spotlight E3 on nyt päättynyt, on vielä paljon nähtävää. Seuraavan kahden päivän aikana on tulossa lisää ilmoituksia ja lisätietoja Nintendo of Europen E3 2017-kotisivulla ja Nintendon Twitch-kanavalla. Tulet myös löytämään lisätietoja, kuvia ja trailereita täältä nettisivuiltamme (Nintendo.fi) lähipäivänä.

Huomioi, että annetut päivämäärät voivat perustua amerikkalaisiin tietoihin ja ne saattavat vielä muuttua Euroopan osalta.

Super Mario Odyssey
Super Mario Odyssey
Xenoblade Chronicles 2
Xenoblade Chronicles 2
amiibo Mario Wedding
amiibo Mario Wedding