fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

The Game Awards

The Legend of Zelda: Breath of the Wild palkittiin vuoden parhaana pelinä The Game Awards -palkintogaalassa Los Angelesissa!

Nintendo voitti useita hienoja palkintoja suuressa amerikkalaisessa The Game Awards -peligaalassa. The Legend of Zelda: Breath of the Wild voitti palkinnot seuraavissa kategorioissa: "Game of the Year", "Best Game Direction" ja "Best Action/Adventure Game". Super Mario Odyssey voitti "Best Family Game" -palkinnon ja Nintendo 3DS:n Metroid: Samus Returns voitti "Best Handheld Game" -palkinnon. Kaiken kaikkiaan Nintendo voitti viisi hienoa palkintoa.

The Game Awards -gaalassa ei ollut kyse pelkästään palkinnoista, sillä siellä paljastettiin myös tulevia pelejä. Nintendo esitteli muun muassa trailerin tulevasta Bayonetta 3 -pelistä, joka on kehitteillä yksinoikeudella Nintendo Switchille. Lisäksi Nintendo paljasti, että Bayonetta 2 julkaistaan Nintendo Switchille 16. helmikuuta. Ostamalla fyysisen version Bayonetta 2 -pelistä, saat sen mukana myös ensimmäisen Bayonetta-pelin latauskoodina. Lisäksi pelistä julkaistaan myös hieno Special Edition -erikoispainos - katso oheinen kuva!

1208 CI NSwitch Bayonetta2 SpecialEdition enGB

Toinen uutinen on, että toinen DLC-paketti on nyt ladattavissa The Legend of the Zelda: Breath of the Wild -peliin. Tämä latauspaketti on nimeltään The Champions’ Ballad ja se on toinen suuri osa pelin Expansion Passia. Tämän avulla pääset pelaamaan uutta suurta seikkailua, joka sisältää uusia haasteita ja saat lisätietoja "The Champions" -taustoista. Saat käyttöösi myös moottoripyörän nimeltään Master Cycle Zero, jonka avulla voit matkustaa nopeasti Hyrulen valtakunnassa.

1208 The Champions Ballad DLC Pack 2

Vieraile virallisilla The Game Awards -verkkosivuilla saadaksesi lisätietoja palkintogaalasta.