fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

#NordicSwitchmas

Jaa parhaat Nintendo Switch -hetkesi meidän muiden kanssa. Katso, miten muut pelaavat ja jaa omat suosikkipaikkasi.

Nintendo Switchin suurimpia vahvuuksia ja yksi suurimmista syistä, miksi siitä on tullut niin suosittu kaikkien jo julkaistujen upeiden pelien lisäksi, on että sillä pelaaminen on erittäin helppoa ja vaivatonta. Voit istua kotona sohvalla ja pelata TV:llä kuten tavallisesti. Nosta Nintendo Switch telakasta ja voit välittömästi jatkaa peliä ja saada saman pelikokemuksen kannettavassa muodossa. Voit ottaa Nintendo Switchin mukaasi ja pelata bussissa, kahvilassa, ystäväsi luona tai milloin haluat. Irrota Joy-Con -peliohjaimet konsolista, anna toinen peliohjain ystävällesi, jolloin voitte kisata toisianne vastaan esimerkiksi Mario Kart 8 Deluxe -pelissä.

Miten pelaat Nintendo Switchillä jouluna?

Kaikki on hauskempaa, jos jaat hauskuuden muiden kanssa ja uskomme, että monet meistä haluavat jakaa parhaimmat ja hauskimmat pelikokemuksensa muiden kanssa. Haluamme nyt kannustaa sinua jakamaan parhaimmat pelihetkesi Nintendo Switchin parissa.

Merkitse kuvaan #NordicSwitchmas

Miten ja missä tilanteissa käytät Nintendo Switchiä? Ota kuva, kun sinä ja ystäväsi pelaatte yhdessä, jaa kuva Instagramissa, Facebookissa, Twitterissä tai muissa sosiaalisen median kanavissa ja merkitse kuvaasi #NordicSwitchmas, jolloin me kaikki voimme jakaa toistemme parhaimmat hetket Nintendo Switchin parissa. Jaettu ilo on kaksinkertainen ilo, joten levitetään paljon Nintendo-iloa näin joulunaikaan.

Ohessa kuvia, jotka on jaettu Instagramissa ja Twitterissä hashtagilla #NordicSwitchmas