fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Uutiset
  • Valmistaudu rakentamaan, pelaamaan ja oppimaan Nintendo Labon kanssa!

Valmistaudu rakentamaan, pelaamaan ja oppimaan Nintendo Labon kanssa!

Kaksi erilaista Nintendo Labo -pakettia, Variety Kit ja Robot Kit, julkaistaan Euroopassa 27. huhtikuuta. Nintendo Labo tarjoaa uuden tavan luoda, pelata ja oppia asioita. Tarvitset vain Nintendo Switch -konsolin ja Nintendo Labo -paketin.

Innovaatio, viihde ja jännittävät pelikokemukset ovat aina olleet tärkeä osa Nintendon historiaa. Nintendo Labo haluaa saada pelaajat hymyilemään, kun he käyttävät näitä tuotteita. Jokainen Nintendo Labo -paketti sisältää pahvisen rakennussarjan, joka on erityisesti suunniteltu toimimaan Nintendo Switch -konsolin ja sen ainutlaatuisten Joy-Con -peliohjaimien kanssa. Tällaisia interaktiivisia luomuksia kutsutaan nimellä Toy-Con. Kun kokoat osia yhteen, huomaat, miten se toimii teknisesti ja ehkä jopa löytämään uusia tapoja pelata jokaisen Toy-Conin kanssa.

Voit esimerkiksi rakentaa pianon, jolla voit luoda musiikkia heti, kun olet rakentanut sen ja asettanut Nintendo Switch -konsolisi ja oikeanpuoleisen Joy-Con -peliohjaimen sen sisälle. Kun soitat pianoa, oikeanpuoleisen Joy-Con -peliohjaimen infrapunalla varustettu liiketunnistinkamera tunnistaa, mitä koskettimia käytetään ja soittaa jokaisen nuotin konsolin sisäänrakennettujen kaiuttimien kautta.

Voit myös ohjata omaa moottoripyörääsi rakentamalla ohjaustangon, jonka molemmille puolille asetat Joy-Con -peliohjaimen ja Nintendo Switch -konsolin keskelle. Sitten voit katsoa Nintendo Switch -konsolin näyttöä ja lähteä ajamaan! Jos olet nähnyt Nintendo Labo -trailerin, tiedät että voit rakentaa monia erilaisia asioita.

"Tavoitteenamme on saada kaikki, jotka kokeilevat Nintendon tuotteita, hymyilemään", sanoi Satoru Shibata, Nintendo of Europen toimitusjohtaja. "Nintendo Labo kutsuu kaikki, joilla on luova mieli ja leikkisä sydän, luomaan, pelaamaan ja oppimaan uusia asioita yhdessä Nintendo Switch -konsolin kanssa. Toivon näkeväni, että monet ihmiset tulevat nauttimaan rakentamisesta yhdessä perheidensä kanssa todella suuri hymy kasvoillaan."

Nämä 27. huhtikuuta julkaistavat, rakennusmateriaalit ja pelit sisältävät paketit, ovat:

Variety Kit

 variety kit

Tämän rakennussarjan avulla voit luoda monia erilaisia Toy-Coneja kuten:

  • Toy-Con radio-ohjattava auto: Aseta vasemman- ja oikeanpuoleinen Joy-Con uuteen juuri rakentamaasi radio-ohjattavaan autoon ja ohjaa sitä Nintendo Switchin kosketusnäytön avulla. Joy-Con -peliohjaimesi aiheuttavat tärinää, joka liikuttaa autoasi haluamaasi suuntaan. Sisältää rakennusmateriaalit kahta radio-ohjattavaa autoa varten.
  • Toy-Con -kalastusvapa: Luo vapa ja kela ja rupea kalastamaan! Tulet näkemään erilaisia kaloja Nintendo Switchin näytöllä. Kun tunnet Joy-Conin värähtelyn, tiedät, että on aika yrittää nostaa kala ylös.
  • Toy-Con -talo: Tässä voit kokeilla muutamia eri vaihtoehtoja rakentamisen aikana. Kommunikoi, ruoki ja pelaa pelejä söpön olennon kanssa, joka ilmestyy Nintendo Switchin näytölle. Oikeanpuoleisen Joy-Con -peliohjaimen infrapunalla varustettu liiketunnistinkamera tunnistaa kaikki erimuotoiset rakennusosat.
  • Toy-Con -moottoripyörä: Aseta Joy-Con ohjaustangon molemmille puolille ja aja sitten moottoripyörällä katsomalla Nintendo Switch -konsolin näyttöä. Kallista kehoasi voidaksesi kääntyä oikealle ja vasemmalle.
  • Toy-Con -piano: Rakenna piano ja aseta Nintendo Switch ja Joy-Con sen sisälle. Aloita sitten musiikin luominen!

Robot Kit

 robot kit

  • Toy-Con Robot: Rakenna robottipuku ja aseta sitten vasen ja oikea Joy-Con varusteisiin ja ohjaa robottia, joka näkyy TV-ruudullasi. Nauti monista erilaisista ja hauskoista tavoista pelata. Esimerkiksi Robot Mode -pelitilassa voit ampua Ufoja ja erilaisia rakennuksia.

Huomioi, että paketit eivät sisällä Nintendo Switch -konsolia tai Joy-Con -peliohjaimia.

Kun olet rakentanut jotain, voit tuunata luomuksiasi käyttämällä omia värityskyniä, tarroja tai maaleja. Vain mielikuvitus on rajana! Lisäksi 27. huhtikuuta julkaistaan myös erillinen muokkauspaketti, joka sisältää hauskoja sapluunoita, tarroja ja värikästä teippiä.