fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Uutiset
  • Voita Nintendo Classic Mini: SNES

Voita Nintendo Classic Mini: SNES

Meillä on uusi Facebook-kilpailu käynnissä! Voita Nintendo Classic Mini: Super Nintendo Entertainment System ja matkusta ajassa taaksepäin kokeaksesi uudelleen 90-luvun ajattomat klassikot!

HUOMIO! Tämä kilpailu on päättynyt! Onnekas voittaja on Ossi Salo. Suuret onnittelut Ossille kilpailun voitosta ja kiitos vielä kaikille kilpailuun osallistuneille!

Miniversio klassisesta Super Nintendo -pelikonsolista sisältää kaksi peliohjainta ja 21 esiasennettua peliä, joista yksi on aikaisemmin julkaisematon Star Fox 2.

Klikkaa tästä lukeaksesi lisää Nintendo Classic Mini: Super Nintendo Entertainment System -pelikonsolista.

Näin voit osallistua kilpailuun

Voidaksesi osallistua kilpailuun sinun tarvitsee vain käydä Facebook-sivullamme, tykätä kilpailusta ja kertoa kilpailun kommenttikentässä, kenen kanssa haluaisit matkustaa takaisin 90-luvulle, jos voitat kilpailun?

Kilpailu päättyy maanantaina 19. helmikuuta klo 12:00!

Kilpailun säännöt

Lue kilpailun säännöt ennen kuin osallistut kilpailuun. 

  • Osallistuaksesi kilpailuun sinun täytyy: tykätä kilpailusta Facebook-sivullamme ja vastata kilpailun kysymykseen.
  • Sinun on asuttava Suomessa ja sinulla täytyy olla suomalainen osoite. 
  • Bergsalan tai Bergsalan yhteistyökumppanien työntekijät ja heidän perheensä eivät voi osallistua kilpailuun.
  • Sinun ei tarvitse ostaa mitään voidaksesi osallistua kilpailuun. 
  • Arvomme yhden voittajan kaikkien kilpailuun osallistuneiden kesken. Bergsalan työntekijät arpovat voittajan satunnaisesti, eikä heidän päätöksestä voi valittaa.
  • Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuhun tuotteeseen. Kilpailun voittaja maksaa palkinnon verot. 
  • Kilpailun voittajaan otetaan yhteyttä Facebookin kautta. Osallistumalla kilpailuun annat Bergsalalle luvan julkaista nimesi nettisivuillamme (Nintendo.fi) sekä Facebook- ja Twitter-sivuillamme. Emme jaa yhteystietojasi kolmansille osapuolille. 

Tärkeää! Facebook tuo parhaillaan uusia muutoksia uutispäivitykseen, mikä saattaa vähentää meiltä tulevien viestien määrää. Jos olet Nintendo-fani ja haluat nähdä jatkossakin uutisia meiltä, käy Facebook-sivullamme ja klikkaa valikosta "Seuraa" ja sitten "Katso ensin"! Kiitos, että seuraat meitä Facebookissa!

Osallistu kilpailuun >