fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Uutiset
  • Lisää tapoja rakentaa, pelata ja oivaltaa Nintendo Labon kanssa

Lisää tapoja rakentaa, pelata ja oivaltaa Nintendo Labon kanssa

Nintendo ilmoitti hiljattain, että Nintendo Labo julkaistaan Nintendo Switchille 27. huhtikuuta. Tänään Nintendo paljasti jännittäviä lisätietoja Nintendo Labosta.

Nintendo Labo tarjoaa uuden tavan rakentaa, pelata ja oivaltaa asioita. Uusi, jännittävä pelitila, joka sisältyy Nintendo Labon ohjelmistoon, on nimeltään Toy-Con Garage. Tämä pelitila osoittaa hauskalla ja helppokäyttöisellä tavalla, kuinka voit koota osia yhteen toisella tavalla kuin perusohjeessa neuvotaan. Kokeile yhdistää erilaisia yksityiskohtia ja löydä uusia tapoja pelata Nintendo Labolla.

Toy-Con Garage -pelitilan lisäksi kaikki Toy-Con -luomukset tarjoavat useita hauskoja tapoja jatkaa rakentamista, pelaamista ja oivaltamista.

Variety Kit

  • Toy-Con Piano: Kun olet rakentanut pianon, voit tallentaa omia kappaleita ja toistaa niitä. Kokeile erilaisia ääniä ja sävelkorkeuksia. Se voi johtaa jonkin todella ainutlaatuisen luomiseen. Voit esimerkiksi luoda kappaleen, joka koostuu kissojen äänistä.
  • Toy-Con Motorbike: Aja moottoripyörälläsi läpi erilaisten ratojen, haasta koneen ohjaamia vastustajia ja kerää ilmapalloja vuoristoisessa maastossa. Voit myös luoda omia ratoja.
  • Toy-Con Fishing Rod: Voit löytää monia eksoottisia kaloja ja jotkut syvänmeren kaloista ovat todella hankalia saada kiinni. Akvaariossa voit katsoa kaikkia pyydystämiäsi kaloja ja pitää hauskaa luomalla omia kaloja.
  • Toy-Con House: Ystävysty söpön olennon kanssa, joka elää Toy-Con -talossa ja löydä erilaisia tapoja kommunikoida ja pelata erilaisia pelejä sen kanssa Nintendo Switchin näytöllä. Tämä sisältää paljon tekemistä, voit mm. kisata kaivoskärryllä, keilata ja hyppiä narua.
  • Toy-Con RC Car: Radio-ohjattava auto on täynnä ainutlaatuisia ja yllättäviä ominaisuuksia. Variety Kit -paketti sisältää rakennusmateriaalit kahta Toy-Con RC-autoa varten. Tämä tarkoittaa, että voit kilpailla toista pelaajaa vastaan ns. ”sumo challenge” -haasteessa. Voitte myös rakentaa esteradan ja kilpailla siinä. Kun luot radan käyttämällä paketin mukana tulevia heijastavia tarroja, voit saada auton ajamaan itsestään, jolloin se hyödyntää oikeanpuoleisen Joy-Con -peliohjaimen infrapunalla varustettua liiketunnistinkameraa.

Robot Kit

  • Voit rakentaa oman Toy-Con Robot-puvun ja ohjata robottia mukana tulevassa pelissä. Selvitä erilaisia haasteita ja tuhoa esineitä, jotka avaavat uusia voimakkaita kykyjä.
  • Haasta kaverisi kaksinpelitilassa. Tarvitset toisen Robot Kit -paketin ja lisäohjaimet kaksinpeliä varten.
  • Nintendo Labo rohkaisee pelaajia käyttämään mielikuvitustaan ja luovuuttaan. Voit myös muokata ja kehittää robottiasi pelissä.

Lue lisää Nintendo Labosta