fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Uutiset
  • Päivitys Squid Research Labista – uusia amiibo-figuureja, kenttiä ja aseita on tulossa Splatoon 2 -peliin!

Päivitys Squid Research Labista – uusia amiibo-figuureja, kenttiä ja aseita on tulossa Splatoon 2 -peliin!

Huomio kaikki Inklingsit! Ohessa uusi päivitys meidän omistautuneilta Squid Research Labin tutkijoilta.

"Off the Hook" amiibo-figuureja!

Myöhemmin tänä vuonna julkaistaan kaksi uutta amiibo-figuuria, jotka ovat Pearl ja Marina, viileä ja dynaaminen duo Inkopolis Newsistä!

 0219 PearlMarina amiibo

Pearl ja Marina amiibo-figuureilla on realistinen mustekalan kaltainen rakenne sekä tietenkin kuuluisat upeat kampaukset. Näiden figuurien kaikki yksityiskohdat eivät ole vielä tiedossa, mutta tutkijat jatkavat tutkimustyötä saadakseen lisätietoja. Kun he ovat valmiita, annamme uuden päivityksen asiasta. 

Uusia kenttiä tulossa!

Goby Arena on täysin uusi kenttä, joka sijoittuu koripallokentälle. Se on huippumoderni stadioni, jossa on suuria näyttöjä ja VIP-paikkoja sekä matkamuistomyymälä.

 0219 Goby Arena

Kentän molemmilla puolilla on kori ja he, jotka onnistuvat saamaan hallintaansa molemmat korit, saavat suuren strategisen edun. Goby Arena julkaistaan pian Splatoon 2 -peliin. Lisäksi myöhemmin on tulossa lisää uusia kenttiä. 

Lisää aseita!

Uuden Dark Tetra Dualies -aseen ansiosta voit tehdä neljä perättäistä väistöliikettä. Voit myös ampua samalla, kun teet väistöliikkeitä!

 0219 Dark Tetra Dualies

Tämä pian Splatoon 2 -peliin tuleva ase on vain yksi monista aseista, joita lisätään säännöllisesti peliin. Muista käydä säännöllisesti Sheldonin luona Ammo Knightsissa saadaksesi tietoa uusimmista päivityksistä.

Lue lisää Splatoon 2 -pelistä Nintendo Switchille!

Seuraa meitä Facebookissa saadaksesi pieniä ja suuria uutisia Nintendon maailmasta, kilpailuista ja paljon muuta!