fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

 • Uutiset
 • Uutisia Nintendo Direct -lähetyksestä

Uutisia Nintendo Direct -lähetyksestä

Uusimmassa Nintendo Direct -lähetyksessä oli todennäköisesti yksi uutinen ylitse muiden… Nyt on nimittäin vahvistettu, että Super Smash Bros. -peli on tulossa Nintendo Switchille tänä vuonna.

Tämän lisäksi lähetyksessä esiteltiin useita muita pelejä Nintendo Switchille ja Nintendo 3DS -käsikonsoleille. Muun muassa pelejä kolmannen osapuolen pelikehittäjiltä kuten Square Enix, Capcom, Grasshopper Manufacture, From Software ja Ubisoft.

 

Nintendo Switch

 • Super Smash Bros. -peli on tulossa Nintendo Switchille vuoden 2018 aikana. Teaser-trailerissa oli mukana tunnettuja kasvoja kuten Mario, Link ja kaksi Inklingsiä Splatoon-pelistä.
 • Uusi yksinpelin DLC-laajennus tulossa Splatoon 2 -peliin. Kesällä voit ostaa DLC-paketin Splatoon 2 -peliin. Tämä paketti on nimeltään Splatoon 2: Octo Expansion ja voit pelata siinä uudella Agent 8 -hahmolla, joka on muistinsa menettänyt Octoling. Tämän laajennuksen kampanja sisältää 80 tehtävää ja uusia tarinoita Splatoon 2 -pelin hahmoista.
 • Splatoon 2 saa myös suuren päivityksen huhtikuussa. Se ei maksa mitään ja sitä kutsutaan nimellä Version 3.0. Silloin kaikki Splatoon 2 -pelaajat saavat yli 100 uutta varustetta, uusia kenttiä (Piranha Pit, Camp Triggerfish ja Wahoo World) sekä uuden rankingin (Rank X).
 • Splatoon European Championship livestream: 31. maaliskuuta voit nähdä, kun parhaat Splatoon 2 -joukkueet kisaavat voitosta Splatoon European Championship -kisoissa. Voit seurata lähetystä Nintendon kanavilla Twitchissä ja YouTubessa.
 • Mario Tennis Aces: Pelaa ystävien, perheen ja Super Mario -peleistä tuttujen hahmojen kanssa. Käytä erilaisia strategioita hallitaksesi peliä! Voit pelata muita pelaajia vastaan paikallisesti ja verkossa. Peli sisältää myös tarinatilan, jossa kohtaat voimakkaita päävihollisia. Peli, jossa on syvyyttä, mutta joka on samanaikaisesti helppo aloittaa. Mukana on myös Swing Mode -pelitila, jossa voit pelata Joy-Con -peliohjaimilla aivan kuten käyttäisit oikeaa tennismailaa. Mario Tennis Aces julkaistaan yksinoikeudella Nintendo Switchille 22. kesäkuuta.
 • Mario Tennis Aces Pre-Launch Online Tournament: Lisätietoja on tulossa myöhemmin, mutta voimme jo nyt sanoa, että Mario Tennis Aces -pelin ilmainen demo on tulossa pian. Se tulee olemaan saatavilla vain rajoitetun ajan ja silloin voit testata kisaamista verkossa.
 • Kirby Star Allies: Kirby saapuu Nintendo Switchille 16. maaliskuuta! Peliin on tulossa myös ilmaisia päivityksiä, jotka lisäävät peliin uutta sisältöä. Ensimmäinen päivitys julkaistaan jo 28. maaliskuuta ja se sisältää muun muassa klassiset hahmot kuten Marx ja Gooey.
 • Octopath Traveler: Masashi Takahashi SQUARE ENIXiltä paljasti uutta tietoa tästä tulevasta roolipelistä. Tulossa on muun muassa erikoisversio nimeltään Octopath Traveler: Traveler’s Compendium Edition. Tämä paketti sisältää pelin, pop-up -kirjan, kartan ja kolikon. Sekä peli että erikoisversio julkaistaan yksinoikeudella Nintendo Switchille 13. heinäkuuta.
 • Captain Toad: Treasure Tracker, joka julkaistiin alun perin Wii U:lle, on tulossa nyt Nintendo Switchille. Tämä uusi versio sisältää myös uusia kenttiä, jotka perustuvat Super Mario Odyssey -pelin eri kenttiin. Tässä versiossa pelaajat voivat auttaa toisiaan pelaamalla kahdella Joy-Con -peliohjaimella. Toinen pelaaja ohjaa Captain Toadia ja toinen pelaaja voi auttaa eri tavoin. Captain Toad: Treasure Tracker julkaistaan Nintendo Switchille 13. heinäkuuta. Samana päivänä julkaistaan myös Nintendo 3DS -versio Captain Toad: Treasure Tracker -pelistä.
 • Crash Bandicoot N. Sane Trilogy sisältää ehostetut versiot kolmesta ensimmäisestä Crash Bandicoot -pelistä. Julkaistaan Nintendo Switchille 10. heinäkuuta.
 • Okami HD: Upea remake klassisesta toimintaseikkailupelistä. Okami saapuu Nintendo Switchin Nintendo eShopiin kesällä.
 • South Park: The Fractured But Whole: South Park -jengi on palannut ja tässä voit pelata heidän kanssa RPG-seikkailussa. South Park: The Fractured But Whole julkaistaan Nintendo Switchille 24. huhtikuuta.
 • Sushi Striker: The Way of Sushido: Ilmoitettiin alun perin Nintendo 3DS -käsikonsoleille viime vuoden E3-messuilla, mutta nyt on vahvistettu, että Sushi Striker: The Way of Sushido saapuu myös Nintendo Switchille! Tässä toimintapulmapelissä pelaajat heittävät sushi-annoksia vastustajiaan kohti voittaakseen heidät. Peli on helppo aloittaa, mutta pelissä on myös paljon syvyyttä ja innostut todennäköisesti myös sushista, jos pelaat tätä peliä. Voit myös pelata muita pelaajia vastaan paikallisesti tai verkossa. Sushi Striker: The Way of Sushido julkaistaan Nintendo Switchille ja Nintendo 3DS -käsikonsoleille 8. kesäkuuta.
 • DARK SOULS: REMASTERED: Remake todella rakastetusta (ja pelätystä) pelistä… Dark Souls julkaistaan Nintendo Switchille 25. toukokuuta. Samana päivänä julkaistaan myös erityinen Solaire of Astora amiibo-figuuri. Käytä tätä amiibo-figuuria pelissä ja katso mitä tapahtuu.
 • Travis Strikes Again: No More Heroes: Uusin peli klassisessa No More Heroes -sarjassa sisältää useita erilaisia pelejä kuten toimintapeli, ajopeli ja pulmapeli. Käytä Joy-Con -peliohjaimia pelataksesi toisen pelaajan kanssa co-op -pelitilassa. Travis Strikes Again: No More Heroes julkaistaan yksinoikeudella Nintendo Switchille tänä vuonna.
 • Little Nightmares: Complete Edition: Palkitulta kehittäjältä, Tarsier Studios, tulee peli nimeltään Little Nightmares, joka on kiehtova ja hieman pelottava tasoloikkaseikkailu täynnä pulmia. Little Nightmares: Complete Edition julkaistaan 18. toukokuuta.
 • UNDERTALE: Huippusuosittu roolipeli, jossa kenenkään ei tarvitse kuolla, saapuu Nintendo Switchille! Lisätietoja julkaisupäivästä tulossa myöhemmin.
 • Hyrule Warriors: Definitive Edition: Täydellinen versio Hyrule Warriors -pelistä. Julkaistaan Nintendo Switchille 18. toukokuuta.
 • ARMS Testpunch: Jos et ole vielä tutustunut ARMS-peliin, sinulla on siihen mahdollisuus uuden Global Testpunchin myötä. Tämä on hyvä tilaisuus kaikille Nintendo Switchin omistajille testata ARMS-pelin erilaisia pelitiloja ilmaiseksi. Tämä tilaisuus alkaa 31. maaliskuuta ja kestää kolme päivää.

Nintendo 3DS

 • WarioWare Gold: WarioWare-sarja on palannut ja nyt ensimmäistä kertaa Nintendo 3DS:llä! Yli 300 mikropeliä – sekä klassisia että uusia – sisältävä WarioWare Gold on sarjan mahtavin peli tähän asti. WarioWare Gold julkaistaan yksinoikeudella Nintendo 3DS:lle 27. heinäkuuta.
 • Luigi’s Mansion oli yksi Nintendo GameCuben julkaisupeleistä vuonna 2002. Nyt tämä peli saapuu Nintendo 3DS:lle. Tämä remake on ehostettu ja se sisältää uusia ominaisuuksia kuten esimerkiksi kartan alanäytöllä ja pelitilan nimeltään Boss Rush Mode. Luigi’s Mansion julkaistaan Nintendo 3DS:lle tänä vuonna.
 • Mario & Luigi: Bowser’s Inside Story + Bowser Jr.’s Journey: Aivan kuten viime vuoden versio Mario & Luigi: Superstar Saga + Bowser’s Minions -pelistä, tämä on remake klassisesta Mario & Luigi -toimintaseikkailu-/roolipelistä. Grafiikat on päivitetty ja mukana on myös uusi pelitila. Mario & Luigi: Bowser’s Inside Story + Bowser Jr.’s Journey julkaistaan Nintendo 3DS:lle vuonna 2019.
 • Dillon’s Dead-Heat Breakers: Toimintapainotteinen Tower Defence -peli, jossa ohjaat vyötiäistä nimeltään Dillon. Pysäytä vihollisen hyökkäykset ja pelasta post-apokalyptinen maailma. Dillon’s Dead-Heat Breakers julkaistaan Nintendo 3DS -käsikonsoleille 25. toukokuuta.