nintendo logo

Pääsiäiskilpailu!

Tässä on kilpailu, jota olet odottanut; lopultakin sinulla on mahdollisuus voittaa Nintendo Switch -konsoli! Mutta se ei vielä riitä! Voit nimittäin voittaa myös Kirby Star Allies -pelin - uuden ja värikkään moninpelattavan tasoloikkaseikkailun!

Pääsiäiskilpailu fb FI
Voita Nintendo Switch ja Kirby Star Allies!

HUOMIO! Tämä kilpailu on päättynyt! Suuret onnittelut Anna-Mari Rahkoselle, josta tuli pääsiäiskilpailumme onnekas voittaja. Kiitos vielä kaikille kilpailuun osallistuneille ja muistathan seurata meitä Facebookissa ja osallistua tuleviin kilpailuihin.

Voidaksesi osallistua kilpailuun sinun tarvitsee vain käydä Facebook-sivullamme, tykätä kilpailusta ja kertoa kilpailun kommenttikentässä, kenet SINÄ haluaisit ottaa mukaan seikkailuun Kirby Star Allies -pelissä?

Klikkaa tästä lukeaksesi lisää Nintendo Switchistä ja tästä lukeaksesi lisää Kirby Star Allies -pelistä!

Kilpailu päättyy tiistaina 3. huhtikuuta klo 12:00!

Kilpailun säännöt

Lue kilpailun säännöt ennen kuin osallistut kilpailuun!

Osallistuaksesi kilpailuun sinun täytyy tykätä kilpailusta Facebook-sivullamme ja vastata kilpailun kysymykseen.

Sinun on asuttava Suomessa ja sinulla täytyy olla suomalainen osoite.

Bergsalan tai Bergsalan yhteistyökumppanien työntekijät ja heidän perheensä eivät voi osallistua kilpailuun. Sinun ei tarvitse ostaa mitään voidaksesi osallistua kilpailuun.

Arvomme yhden voittajan kaikkien kilpailuun osallistuneiden kesken. Bergsalan työntekijät arpovat voittajan satunnaisesti, eikä heidän päätöksestä voi valittaa. Palkinto sisältää yhden Nintendo Switch -konsolin, jossa on kaksi Joy-Con -peliohjainta ja yhden Kirby Star Allies -pelin Nintendo Switchille. (Huomio! Kuvassa käytetty Kirby-figuuri ja pääsiäismuna ovat sisäistä rekvisiittaa, eivätkä ne ole osa palkintoa.) Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muihin tuotteisiin. Kilpailun voittaja maksaa palkinnon verot.

Kilpailun voittajaan otetaan yhteyttä Facebookin kautta. Osallistumalla kilpailuun annat Bergsalalle luvan julkaista nimesi nettisivuillamme (Nintendo.fi) sekä Facebook- ja Twitter-sivuillamme. Emme jaa yhteystietojasi kolmansille osapuolille.

Tärkeää! Facebook tuo parhaillaan uusia muutoksia uutispäivitykseen, mikä saattaa vähentää meiltä tulevien viestien määrää. Jos olet Nintendo-fani ja haluat nähdä jatkossakin uutisia meiltä, käy Facebook-sivullamme ja klikkaa valikosta "Seuraa" ja sitten "Katso ensin"! Kiitos, että seuraat meitä Facebookissa!

Osallistu kilpailuun >