nintendo logo

  • Uutiset
  • Päivitys Squid Research Labista – Splatoon 2: Octo Expansion, Rank X ja paljon muuta!

Päivitys Squid Research Labista – Splatoon 2: Octo Expansion, Rank X ja paljon muuta!

Näitkö viimeisimmän Nintendo Direct -lähetyksen? Se sisälsi paljon uutta tietoa Splatoon 2 -pelistä Nintendo Switchille. Mukaan lukien Splatoon 2: Octo Expansion - täysin uusi yksinpelitila, joka julkaistaan maksullisena DLC-pakettina tänä kesänä. Puhumattakaan uusista kentistä ja aseista ja... Rank X:stä!

Splatoon 2: Octo Expansion

Tutkijamme ovat hiljattain löytäneet jotain, jota kutsutaan nimellä Splatoon 2: Octo Expansion. Se on uusi yksinpelitila, jossa pelataan uudella Agent 8 -hahmolla, joka näyttää Octolingilta. Tässä pelitilassa sinun täytyy selvittää 80 salaperäistä tehtävää maanalaisessa tutkimuslaitoksessa yrittäessäsi epätoivoisesti päästä Inkopoliksen pinnalle!

Jos onnistut pääsemään pinnalle, voit avata mahdollisuuden pelata Octolingilla moninpelitiloissa. 

Splatoon 2: Octo Expansion julkaistaan tänä kesänä, mutta jo nyt voit ostaa Octo Expansion Passin Nintendo eShopin kautta ja saada Octo-teemaisia varusteita, joita voit käyttää taisteluissa.

Suuri Splatoon 2 -päivitys!

Huhtikuussa Splatoon 2 saa suuren ilmaisen päivityksen (version 3.0), joka sisältää yli 100 uutta varustetta, useita uusia kenttiä (Piranha Pit, Camp Triggerfish ja Wahoo World) sekä uuden rankingin (Rank X). Tämä on tähän asti korkein ranking. Jopa korkeampi kuin S+!

Pystytkö saavuttamaan Rank X:n?

Kokeneet pelaajat pystyvät näyttämään paremmuutensa Rank X:n avulla - uusi hardcore-ranking, joka on korkeampi kuin S+. Vain 1% kaikista pelaajista pystyy saavuttamaan tämän arvostetun sijoituksen. Oletko sinä yksi heistä?

0326 RankX EN image950w

Lisää kenttiä, lisää varusteita ja lisää hauskuutta!

Suosikkikentät Piranha Pit ja Camp Triggerfish tekevät paluun yhdessä täysin uuden Wahoo World -kentän kanssa. Sanotaan, että tämä on suosittu tapaamispaikka kaikille tyylikkäimmille Inklingseille...

0326 Splatoon2 3.0 ss WahooWorld

Lisäksi peliin on tulossa yli 100 uutta varustetta, joilla voit päivittää ulkoasuasi. Tästä eteenpäin on tulossa uusia kenttiä ja aseita kuukausittain. 

0326 Splatoon2 NewGear 02

Pysyitkö mukana? Splatoon 2 -maailma muuttuu koko ajan, joten varmista, että et missaa mitään!

Lue lisää Splatoon 2 -pelistä Nintendo Switchille!

Seuraa meitä Facebookissa saadaksesi pieniä ja suuria uutisia Nintendon maailmasta, kilpailuista ja paljon muuta!