nintendo logo

  • Uutiset
  • Kolme Nintendo 3DS -peliä tulossa Nintendo Selects -versioina kesäkuussa!

Kolme Nintendo 3DS -peliä tulossa Nintendo Selects -versioina kesäkuussa!

Animal Crossing: New Leaf – Welcome amiibo, Donkey Kong Country Returns 3D ja Super Mario Maker for Nintendo 3DS tulevat Nintendo Selects -versioina.

Kaikille, jotka ovat missanneet klassikon, tai jotka haluavat kokea uudelleen mahtavan pelikokemuksen, Nintendo Selects -sarja on täydellinen paikka aloittaa. Nintendo 3DS -käsikonsoleille on saatavilla jo monia loistavia pelejä, kuten SUPER MARIO 3D LAND, Kirby: Triple Deluxe ja Luigi's Mansion 2.

Nintendo Selects -sarja kasvaa 29. kesäkuuta kolmella suositulla Nintendo 3DS -pelillä, joita on myyty Euroopassa yhteensä yli 4,34 miljoonaa kappaletta.

Uudet pelit Nintendo Selects -sarjassa:

  • Animal Crossing: New Leaf – Welcome amiibo – Muutto uuteen kaupunkiin ja uusien kaverien hankkiminen on suuri askel, mutta se on vielä suurempi, kun olet pormestari! Valmistaudu nauttimaan täysin uudesta elämästä muokkaamassasi kaupungissa Animal Crossing: New Leaf – Welcome amiibo -pelissä.
  • Donkey Kong Country Returns 3D – Nintendon kuuluisa apinakaksikko on palannut Donkey Kong Country Returns 3D -pelissä kahdeksalla täysin uudella kentällä ja uudella vaikeustasolla! Hypi, juokse ja kieri läpi Donkey Kong Islandin. Tehtävänäsi on pelastaa Donkey Kongin rakkaat banaanivarastot ongelmia aiheuttavan Tiki Tak Triben kynsistä. Pompi vihollisten päälle, poimi banaaneja, ratsasta raketilla ja sarvikuonolla ja paljon muuta. Donkey Kong Country Returns 3D tarjoaa perinteistä 2D-tasoloikintaa, näyttäviä kenttiä ja vaarallisia ansoja.
  • Super Mario Maker for Nintendo 3DS – Luo omia kenttiä ja leiki erilaisilla ideoilla Super Mario Maker for Nintendo 3DS -pelissä. Sinua odottaa 100 alkuperäistä, Nintendon kehittämää kenttää Super Mario Challenge -pelitilassa, ja kaikki kentät sisältävät uusia lisähaasteita ja bonuksia.