fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Uutiset
  • Nintendo-uutisia E3-pelimessuilta

Nintendo-uutisia E3-pelimessuilta

Nintendo Direct: E3 2018 -esitys on ohi tältä vuodelta ja tästä voit lukea yhteenvedon siitä, mitä esityksessä näytettiin.

Vaikka Nintendon E3-esitys on tältä erää ohi, voit katsoa sen kokonaisuudessaan alta. Jos sinulla ei ole aikaa katsoa koko esitystä, voit myös selata alaspäin ja lukea yhteenvetomme.

Vuosittaiset E3-pelimessut ovat nyt alkaneet ja Nintendo avasi messut näyttävästi esittelemällä ensimmäistä kertaa Super Smash Bros. Ultimate -peliä Nintendo Switchille. Kyseessä on uusi peli, joka on kehitetty Nintendo Switchille. Super Smash Bros. Ultimate -pelissä jopa kahdeksan pelaajaa voi kisata toisiaan vastaan vauhdikkaissa taisteluissa, joissa on tarkoituksena lyödä muut taistelijat kentältä ulos.

Super Smash Bros. Ultimate sisältää kaikki pelattavat hahmot, jotka ovat aikaisemmin olleet mukana koko pelisarjan lähes 20-vuotisen historian aikana, mikä tekee tästä pelistä kaikkien aikojen suurimman crossover-tapahtuman. Peli sisältää paluun tekevät hahmot kuten Ice Climbers ja Pokémon Trainer, mutta mukana on myös uusia hahmoja kuten Metroid-peleistä tuttu Ridley ja Splatoon-peleistä tuttu Inkling. Peli tukee useita erilaisia ohjausvaihtoehtoja, mukaan lukien Nintendo GameCube -peliohjaimet (alkuperäiset ja uusitut), Joy-Con -peliohjaimet sekä Nintendo Switch Pro Controller -peliohjaimet. Nintendo Switchillä pelaajat voivat nauttia pelistä online- tai offline-tilassa milloin ja missä tahansa pelaamalla handheld mode- tai tabletop mode -tilassa.

Super Smash Bros. Ultimate yhdistää monia kenttiä ja uusia esineitä pelattavuudella, mikä helpottaa kaikentasoisten pelaajien mukaan pääsemistä. Kaikki Super Smash Bros. -sarjan amiibo-figuurit ovat yhteensopivia pelin kanssa ja myös jokaisen taistelijan muista sarjoista peräisin olevat amiibo-figuurit ovat yhteensopivia tämän pelin kanssa. Super Smash Bros. Ultimate julkaistaan 7. joulukuuta, yksinoikeudella Nintendo Switchille. Peliä kehittävät Nintendo, Sora, Ltd. ja BANDAI NAMCO Studios. Pelin ohjaajana toimii Masahiro Sakurai.

Nintendo ilmoitti myös, että Battle Royale -ilmiö Fortnite Epic Gamesilta julkaistaan Nintendo Switchille ja peli on jo nyt ladattavissa. Voit ladata pelin ilmaiseksi Nintendo eShopista ja testata taistelutaitojasi muita pelaajia vastaan. Voit rakentaa ja taistella milloin ja missä tahansa pelaamalla Fortnite-peliä Nintendo Switchillä. Pelaa verkossa yhdessä ystäviesi kanssa samassa huoneessa tai ympäri maailmaa. Viikottaiset päivitykset ja uudet pelitilat saavat pelin tuntumaan koko ajan uudelta ja tuoreelta sekä kokeneille Fortnite-pelaajille että uusille pelaajille.

Nintendo paljasti myös lisätietoja tulevista Pokémon: Let’s Go, Pikachu! ja Pokémon: Let’s Go Eevee! -peleistä, jotka julkaistaan Nintendo Switchille 16. marraskuuta. Nämä pelit tarjoavat täysin uuden tavan pelata Pokémonia. Voit tutkia ja löytää monia erilaisia Pokémoneja vilkkaalla Kanto-alueella yhdessä Pokémon-apurisi kanssa. Tähän peliin voit myös siirtää Kanto-alueen Pokémonejasi Pokémon GO -sovelluksesta. Nämä pelit toimivat hyvänä esittelynä Pokémon-sarjaan uusille pelaajille, mutta ne tarjoavat myös hauskoja ja mielenkiintoisia elämyksiä kaikenikäisille Pokémon-faneille. Uusi lisälaite, jota kutsutaan nimellä Poké Ball Plus (myydään erikseen), sisältää myyttisen Mew Pokémonin.

Ohessa lista muista Nintendo Direct -esityksessä ilmoitetuista peleistä:

  • Pelaajat, joilla on Xenoblade Chronicles 2 Expansion Pass, tulevat saamaan käyttöönsä Xenoblade Chronicles 2: Torna – The Golden Country:n, joka julkaistaan 14. syyskuuta. Tässä uudessa tarinatilassa kerrotaan Jinin koko historia ja hänen kotimaansa, Tornan, kaatuminen. Tämä uusi seikkailu julkaistaan myös erikseen fyysisenä versiona 21. syyskuuta.
  • Super Mario Party: Tämä uusi peli, joka on klassisen Mario Party -lautapelin innoittama, sisältää uusia minipelejä sekä uusia tapoja pelata käyttämällä Joy-Con -peliohjaimia. Super Mario Party sisältää muun muassa hahmokohtaisia noppia, jotka lisäävät syvyyttä ja strategiaa peliin. Jopa neljä pelaajaa voi kisata vuorotellen noppaa heittämällä ja Toads Rec Room -pelitilassa voi yhdistää kaksi peliä ja kaksi Nintendo Switch -konsolia hauskalla tavalla. Peli julkaistaan Nintendo Switchille 5. lokakuuta.
  • Fire Emblem: Three Houses: Uusi osa Fire Emblem -sarjassa saapuu Nintendo Switchille keväällä 2019. Pelaajat voivat ohjata päähahmoa vapaasti ja olla vuorovaikutuksessa muiden hahmojen kanssa luodakseen suhteita ja kerätäkseen tietoa eri alueilla pelissä. Tämä vuoropohjainen taktinen RPG tuo uusia strategisia käänteitä taisteluihin, erilaisilla joukkomuodostelmilla, jotka tukevat yksittäisiä yksiköitä taistelukentällä. Pelaajat saavat tietää lisää kolmesta päähahmosta - Edelgard, Dimitri ja Claude - joilla jokaisella on keskeinen rooli tarinassa.
  • DAEMON X MACHINA: Uusi nopeatempoinen mech-toimintapeli Kenichiro Tsukudalta on tulossa Nintendo Switchille vuonna 2019. Käytä täysin muokattavia Arsenal-tyyppisiä pukuja erilaisissa tehtävissä tuhotaksesi vihollisesi kaikin keinoin. Voit varustaa Arsenal-pukusi useilla erilaisilla aseilla. Voit myös kerätä aseita voitetuilta vihollisilta tai vaihtaa aseita, kun haluat voidaksesi selviytyä helpommin erilaisista haasteista.
  • Overcooked! 2: Keittiökaaos jatkuu tässä Team17:sta ja Ghost Town Gamesin jatko-osassa. Luvassa on enemmän reseptejä, enemmän hahmoja, enemmän keittiöitä ja paljon co-op-hulluutta. Leivo, grillaa tai paista jopa kolmen muun pelaajan kanssa sekä verkossa että paikallisesti. Pelasta maailma kömpelöltä ruoanlaitolta, kun tämä vauhdikas ruokapeli julkaistaan 7. elokuuta.
  • Killer Queen Black: Tämä arvostettu arcade-peli, josta tuli moninpeli-ilmiö, saapuu uudistettuna Nintendo Switchille. Pelaajat voivat hypätä etanan kyytiin, kerätä marjoja tai kukistaa vihollisen kuningattaren napatakseen voiton joukkueelleen. Pelin on kehittänyt Liquid Bit ja Bumblebear Games ja se julkaistaan ensin Nintendo Switchille myöhemmin tänä vuonna.
  • Hollow Knight: Matkusta kauniiden käsin piirrettyjen ja salaperäisten maisemien läpi hylätyssä valtakunnassa Team Cherryn Hollow Knight -pelissä. Toimintaseikkailu täynnä jännittäviä taisteluja ja pelottavia salaisuuksia. Hollow Knight Nintendo Switchillä sisältää myös uusia esineitä, alueita, hahmoja ja päävastustajia aikaisemmin julkaistuista lisäsisältöpaketeista. Nyt saatavilla.
  • Octopath Traveler: Uusi Octopath Traveler -pelin demo julkaistaan 14. kesäkuuta. Jos pelaat tätä demoa, voit siirtää tallennustiedoston pelin koko versioon, joka julkaistaan 13. heinäkuuta.

Näiden pelien lisäksi Nintendo Switchille on tulossa tänä vuonna monia muita pelejä. Muun muassa EA Sports Fifa 19 Electronic Artsilta, Monster Hunter Generations Capcomilta, Dragon Ball Fighter Z ja Dark Souls: Remastered BANDAI NAMCO Entertainmentilta, Wolfenstein II: The New Colossus Bethesda Softworksilta ja Starlink: Battle for Atlas Ubisoftilta. Tämä peli sisältää hahmoja ja sisältöä Star Fox -sarjasta, yksinoikeudella Nintendo Switch -versiossa.