fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Uutiset
  • Kohokohdat eilisestä Super Smash Bros. Ultimate Direct -lähetyksestä!

Kohokohdat eilisestä Super Smash Bros. Ultimate Direct -lähetyksestä!

Super Smash Bros. Ultimate Direct -lähetyksessä paljastettiin uusia taistelijoita, pelitiloja ja paljon muuta. Ohessa lyhyt yhteenveto lähetyksen tärkeimmistä uutisista. Voit myös katsoa lähetyksen kokonaisuudessaan tästä!

Tässä Nintendo Direct -lähetyksessä saimme muun muassa tietää, että pelistä on tulossa myös erikoisversio nimeltään Super Smash Bros. Ultimate - Limited Edition*, joka julkaistaan 7. joulukuuta! Tämä paketti sisältää Super Smash Bros. Ultimate -pelin, Nintendo GameCube Controller Super Smash Bros. Edition -ohjaimen ja Nintendo GameCube Controller -adapterin.

0908 supersmashbros Bundle

Eilinen Nintendo Direct paljasti myös, että legendaarinen vampyyrinmetsästäjä Simon Belmont Castlevania-pelisarjasta tulee olemaan taistelijana Super Smash Bros. Ultimate -pelissä. Mukana on myös Castlevania-kenttä ja muita asioita Castlevania-pelisarjasta.

Lähetyksen muita kohokohtia:

  • Donkey Kong Country -peleistä tuttu King K. Rool tulee olemaan pelattavana taistelijana.
  • Lähetyksessä esiteltiin myös täysin uusia kenttiä, mukaan lukien New Donk City Hall Super Mario Odyssey -pelistä.
  • Peli tulee sisältämään yli 100 kenttää! Jopa yli 300 kenttää, jos lasketaan mukaan kentät Battlefield- ja Omega-tilassa.
  • Pelissä on erittäin mukava musiikkiominaisuus, joten voit helposti löytää minkä tahansa kappaleen pelistä. Jos haluat käyttää Nintendo Switch -konsoliasi kannettavana Smash Bros. -musiikkisoittimena, se onnistuu loistavasti.
  • Voit valita Tourney Mode -pelitilan, johon voi osallistua jopa 32 pelaajaa, joten peli soveltuu erinomaisesti suuriin juhliin ja tapahtumiin. Koska Nintendo Switch on helppo ottaa mukaan mihin tahansa, peliturnauksia voidaan järjestää lähes missä tahansa.
  • Lisää amiibo-figuureja tulossa! Simon Belmont, Richter Belmont, King K. Rool, Chrom ja Dark Samus täydentävät Super Smash Bros. Collection -sarjaa. Näiden julkaisupäivä ilmoitetaan myöhemmin!

Lisäksi paljastettiin monia uusia esineitä, pelitiloja, Echo Fighters, Assist Trophies ja paljon muuta. Katso lähetys tämän sivun yläosasta saadaksesi lisätietoja!

Seuraa meitä Facebookissa saadaksesi pieniä ja suuria uutisia Nintendon maailmasta, kilpailuista ja paljon muuta!

*Tarkista saatavuustiedot paikalliselta jälleenmyyjältä.