fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Uutiset
  • Nintendo Switch Online tulossa syyskuun toisella puoliskolla!

Nintendo Switch Online tulossa syyskuun toisella puoliskolla!

Jäsenet saavat käyttöönsä erilaisia etuja kuten verkkopelaaminen, kasvava pelikirjasto NES-klassikkoja ja paljon muuta.

Nintendon tuleva online-palvelu, Nintendo Switch Online, tulee olemaan edullinen ja monipuolinen palvelu, jossa voit nauttia verkkopelaamisesta yhteensopivissa Nintendo Switch -peleissä kuten Splatoon 2 ja Mario Kart 8 Deluxe. Saat myös käyttöösi klassisia NES-pelejä ja mahdollisuuden tallentaa pelitallennukset uudella tavalla. Lisäksi Nintendo Switch Online Smartphone App -sovelluksen uudet ominaisuudet parantavat pelikokemustasi verkossa.

Kun Nintendo Switch Online aktivoituu syyskuun toisella puoliskolla, palvelun käyttäjät saavat käyttöönsä seuraavat edut:

  • Voit pelata verkossa sellaisia pelejä kuten Splatoon 2, ARMS, Mario Kart 8 Deluxe ja Mario Tennis Aces.
  • Nintendo Entertainment System – Nintendo Switch Online, valikoima klassisia NES-pelejä verkkopeliominaisuudella. Tällaisia pelejä ovat esim. Super Mario Bros. 3, The Legend of Zelda ja Dr. Mario.
  • Save Data Cloud backup, jonka avulla voit tallentaa pelitallennuksesi verkossa. Tämän ominaisuuden avulla voit saada pelitallennuksesi helposti takaisin, jos menetät vahingossa konsolisi pelitallennukset tai jos otat toisen Nintendo Switchin käyttöösi.
  • Pelikokemuksesi verkossa paranevat myös Nintendo Switch Smartphone App -sovelluksen ominaisuuksien ansiosta.

Lisätietoja palvelusta tulossa myöhemmin lähempänä julkaisua.
Lue lisää Nintendo Switch Online -palvelusta täältä >>