fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Uutiset
  • Uusi traileri - Nintendo Labo: Vehicle Kit

Uusi traileri - Nintendo Labo: Vehicle Kit

Nyt ei ole enää kauan odotusta jäljellä, kun Nintendo Labo Toy-Con 03: Vehicle Kit julkaistaan Nintendo Switchille 14. syyskuuta. Nintendo juhlistaa tätä julkaisemalla uuden trailerin, jossa paljastetaan paljon yksityiskohtia tästä tulevasta Nintendo Labo -paketista.

 

 

Ohessa lyhyt yhteenveto uuden trailerin sisällöstä:

  • Tutustu tarkemmin Adventure mode -pelitilaan, jossa voit tutkia salaperäistä maailmaa, jossa on pyramideja, lumisia vuoria, arkeologinen kaivauspaikka ja paljon muuta. Voit myös helposti ja kätevästi käyttää Toy-Con Key -avainta vaihtaaksesi auton, lentokoneen ja sukellusveneen välillä, kun tutkit tätä maailmaa, joka sisältää syvää vettä ja korkeita huippuja. Jokaista ajoneuvoa ohjataan eri tavoin ja jokaisella on erikoisominaisuuksia. Voit esimerkiksi käyttää koukkua, kun ohjaat sukellusvenettä.
  • Mukana olevat erilaiset pelit tarjoavat useita hauskoja kokemuksia. Rally-pelissä ohitat tarkistuspisteitä matkallasi maaliin. Circuit-peli on hieman erilainen ajopeli, jossa voit nyrkkeillä vastustajaasi vastaan. Slot Car on sen sijaan klassisempi ajopeli, jossa voit käyttää ainoastaan Toy-Con Pedal -poljinta ja Battle-pelissä voit haastaa ja taistella kaverin kanssa. Huomioi kuitenkin, että moninpeliä varten tarvitset extra Joy-Con -peliohjaimia ja joissakin tapauksissa molemmat pelaajat tarvitsevat oman Nintendo Labo Toy-Con 03: Vehicle Kitin.
  • Paint Studio -pelitilassa voit koristella ajoneuvosi ja kuskisi. Käytä Toy-Conia kuten spray-purkkia ja anna niille uusi ulkoasu.
  • Custom Controls on uusi Nintendo Labo -ominaisuus, joka sisältyy ainoastaan Vehicle Kitiin. Sen avulla voit luoda omia peliohjaimia peliin käyttämällä tavallisia kodintarvikkeita. Haluatko käyttää luutaa lentääksesi lentokoneella? Tämä on täydellinen tilaisuus rakentaa jotain todella ainutlaatuista!
  • Julkaisun aikaan voit myös ladata päivityksen, jonka avulla voit pelata ystäviesi kanssa Mario Kart 8 Deluxe -peliä Nintendo Switchillä käyttämällä Toy-Con Car -ohjainta ja poljinta, jos sinulla on kyseinen peli. Katso video tästä >>

 

Älä myöskään unohda, että meillä on Nintendo Labo -kilpailu, joka on käynnissä parhaillaan. Kilpailuun!