fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Uutiset
  • Haastattelussa Ämpäri Gang -joukkueen Sendou

Haastattelussa Ämpäri Gang -joukkueen Sendou

Ennen toista karsintakierrosta olemme esittäneet muutaman kysymyksen Ämpäri Gang -joukkueen kapteenille (Sendou), joka voitti ensimmäisen karsintakierroksen.

1127 ampari gang
Ämpäri Gang on jo selviytynyt jatkoon,
onko se sinun joukkueesi, joka ansaitsee seuraavan paikan finaalissa?

Kertoisitko hieman Ämpäri Gang -joukkueestanne?

– Joukkueemme muodostettiin erityisesti tätä tapahtumaa varten. Meillä oli pari muuta vaihtoehtoa, mutta päätimme lopulta muodostaa täysin suomalaisen joukkueen. Olen Sendou ja joukkueen kapteeni. Joukkue, jossa olen tavallisesti mukana, on nimeltään Ghost Gaming. Minut tunnetaan parhaiten Blaster & Brella -pelaajana. Nikey on pelaaja, jonka kanssa olen pelannut pitkään eri joukkueissa. Mukaan lukien vuoden 2016 ESL-turnaus, jossa tulimme toiseksi, kun turnaukseen osallistui satoja joukkueita. Joukkueemme kolmas jäsen on nimeltään plontro. Hän on nuorin meistä, mutta hän on erittäin taitava Slosherin kanssa. Hänen todellinen joukkue on nimeltään Kraken Paradise, joka on toinen huipputason kansainvälinen joukkue. Lopuksi meillä on Kaldemar, joka pelaa joukkueemme etulinjassa. Hän pelaa tavallisesti Plumeria-joukkueensa kanssa.

Harjoittelitteko paljon ennen karsintakierrosta?

– Koska kyseessä on uusi joukkue, harjoittelimme lähes joka ilta, kun turnauksen päivämäärä oli ilmoitettu. Tällä tavalla pystyimme muodostamaan tarvittavan synergian toistemme kanssa.

Pelaatko muita Nintendo Switch -pelejä Splatoon 2 -pelin lisäksi? Jos kyllä, mikä on suosikkipelisi Nintendo Switchillä?

– Toistaiseksi suosikkini on The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Olen aina ollut Zelda-fani ja tämä peli on kuin lapsuuden unelma. Tulevista peleistä odotan myös uutta Fire Emblem -peliä ja Metroid Prime 4 -peliä.

Miksi luulet, että joukkueenne Ämpäri Gang voitti ensimmäisen karsintakierroksen?

– Mielestäni se on hyvin yksinkertaista. Olemme kaikki pelanneet tätä peliä (ja ensimmäistä Splatoon-peliä Wii U:lla ennen sitä) erittäin kilpailullisella tasolla jo pitkään. Vaikka Ämpäri Gang on uusi joukkue, joka on muodostettu tätä turnausta varten, meillä kaikilla on ollut mahdollisuus harjoitella kansainvälisten joukkueidemme kanssa. Meidän tarvitsi ainoastaan siirtää aikaisemmat menestyksemme tähän joukkueeseen.

Mitkä ovat mielestäsi joukkueenne vahvuudet?

– Kuten nimestä käy ilmi (Ämpäri tarkoittaa englanniksi "Bucket") meillä on kaksi huipputason Slosher-pelaajaa joukkueessamme. Joten joukkueestamme löytyy ehdottomasti yksilötaitoa. Mielestäni joukkueen koostumus ei ole perinteinen, mutta se voi myös olla vahvuus. Toivon, että pystymme yllättämään vastustajamme, jotka odottavat kohtaavansa perinteisimmin muodostetun joukkueen.

Mitä mieltä olit joukkueenne mahdollisuuksista ennen karsintakierrosta?

– Rehellisesti sanottuna uskoin, että meillä on hyvät mahdollisuudet, sillä olemme pärjänneet hyvin muissa turnauksissa. Kuulostamatta liian ylimieliseltä, koska se ei koskaan pääty hyvin, odotin meidän voittavan niin kauan, kun pystymme pelaamaan omalla tasollamme, minkä teimme lopulta.

Mitä mieltä olet joukkueenne mahdollisuuksista voittaa koko turnauksen?

– Osoitimme vahvuutemme ensimmäisessä karsinnassa ja olemme varmasti yksi vaikeasti voitettavista joukkueista tammikuussa Ruotsissa. Rehellisesti sanottuna tämä ei ole uusi tilanne suurimmalle osalle meistä, joten uskon, että pärjäämme hyvin! Jos pääsemme Euroopan mestaruuskisoihin, tulee olemaan todella mielenkiintoista nähdä, kuinka pärjäämme muita maita vastaan. On monia muita pelaajia, jotka ovat jo päässeet jatkoon, ja jotka ovat ystäviäni tai jotka tunnen hyvin. Olisi hauskaa päästä pelaamaan heitä vastaan ja voittaa heidät.

Mitä mieltä olet siitä, että Pohjoismaat ovat vihdoinkin mukana kisaamassa Splatoon 2 -pelin Euroopan mestaruudesta?

– Mielestäni se on todella hienoa. Alueella on paljon hyviä pelaajia, eikä se ole mielestäni Euroopan mestaruuskisat, jos näin suuri alue jäisi kisojen ulkopuolelle.

Haluaisitko sanoa jotain joukkueenne faneille?

– Toivon, että voimme luottaa tukeenne. Luulen, että Suomessa on historiallisesti on ollut länsimaiden vahvimpia pelaajia ja toivon, että pystymme osoittamaan tämän konkreettisesti Ämpäri Gang -joukkueellamme. On todella hienoa pystyä edustamaan Suomea tällä tavoin uudelleen.

Kiitämme Sendouta haastattelusta ja toivotamme onnea finaaliin.


Ohessa kolmen jäljellä olevan karsintakierroksen päivämäärät. Nämä karsintakierrokset pelataan verkossa ja voit rekisteröityä 2. karsintakierrokseen täällä: Splatoon 2 European Championship – Nordics Qualifier. Tältä sivulta löydät myös kaikki kilpailun säännöt.

Seuraa myös meidän pohjoismaista Splatoon-tiliä Twitterissä saadaksesi viimeisimmät uutiset: https://twitter.com/Splatoon_Nordic