fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Uutiset
  • Super Smash Bros. Ultimate asettaa uusia ennätyksiä!

Super Smash Bros. Ultimate asettaa uusia ennätyksiä!

Super Smash Bros. Ultimate on kaikkien aikojen nopeimmin myynyt Nintendon kotikonsolille julkaistu peli Euroopassa!

74 pelattavaa taistelijaa, yli 100 kenttää, yli 800 kappaletta ja paljon muuta sisältävä Super Smash Bros. Ultimate Nintendo Switchille ei ole pelkästään pelihistorian suurin crossover-peli – se on myös kaikkien aikojen nopeimmin myynyt Nintendon kotikonsolille julkaistu peli Euroopassa*. Super Smash Bros. Ultimate onnistui myymään nopeammin kuin muut suurpelit kuten The Legend of Zelda: Breath of the Wild, Super Mario Odyssey ja Mario Kart 8 Deluxe, jotka kaikki ovat myyneet yli 10 miljoonaa kappaletta tähän mennessä.

Super Smash Bros. Ultimate, joka sisältää suosittuja pelihahmoja kuten Mario, Link, Donkey Kong ja suuren joukon monia muita hahmoja, julkaistiin 7. joulukuuta ja se on jo saanut ennätysalun. Pelin yhteenlaskettu myynti kolmen ensimmäisen päivän aikana oli lähes 30 % suurempi kuin Mario Kart Wii -pelillä, joka on myynyt yli 37 miljoonaa kappaletta maailmanlaajuisesti. Sen lisäksi, että Super Smash Bros. Ultimate on myynyt uskomattoman hyvin kaupoissa, se on myös kaikkien aikojen nopeimmin myynyt peli Nintendo eShopissa.

Nintendo Switch on ainutlaatuinen Nintendon kotikonsoli, jolla voit pelata milloin, missä ja kenen kanssa tahansa. Nyt Nintendo Switch viettää toista jouluaan ja pelivalikoimasta löytyy sellaisia hittipelejä kuten Super Smash Bros. Ultimate, Pokémon: Let’s Go, Pikachu! / Pokémon: Let’s Go, Eevee!, Super Mario Party ja monia muita. Nintendo Switchille on nyt saatavilla jo yli 1000 peliä, joten pelejä löytyy jokaiseen makuun, niin aloittelijoille kuin veteraaneillekin!

Vasta oltuaan 20 kuukautta markkinoilla viisi Nintendon kymmenestä kaikkien aikojen parhaimmaista kotikonsolin pelijulkaisusta Euroopassa on saatavilla Nintendo Switchille**: The Legend of Zelda: Breath of the Wild, Mario Kart 8 Deluxe, Super Mario Odyssey, Pokémon: Let’s Go, Pikachu! / Pokémon: Let’s Go, Eevee! ja nyt myös Super Smash Bros. Ultimate.

”Super Smash Bros. Ultimate on kaikkien aikojen suurin Super Smash Bros. -peli ja se ei ole vain pelisarjan nopeimmin myynyt peli Euroopassa. Se on myös kaikkien aikojen nopeimmin myynyt peli yhdelle kotikonsoleistamme”, sanoo Nintendo of Europe COO Stephan Bole. ”Nintendo Switchin omistajilla on paljon odotettavaa vuonna 2019, mukaan lukien uudet pelit Animal Crossing- ja Pokémon-sarjoissa, Yoshi’s Crafted World ja Fire Emblem: Three Houses ja monia muita.”

* Perustuu Nintendon omiin sisäisiin myyntilukuihin. Sisältää kaupoissa myytävät perusversiot ja bundle-paketit sekä Nintendo eShopin kautta ostetut ladattavat versiot.

** Perustuu Nintendon omiin sisäisiin myyntilukuihin pelin kolmen ensimmäisen päivän aikana.

Super Smash Bros. Ultimate